Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bot bardzo ładnie mi działa, nie mam żadnych zastrzeżeń tylko, że w bocie nagrywanie skryptów nie działa. To nie jest tak, że nie korzystałem z opcji szukaj, bo znalazłem 2 następujące linki: 1. http://www.projecthax.com/scriptcreator/ oraz 2. http://esro.pri.ee/terrra/ Mam nie małe problemy z nimi, a mianowicie: nie wiem z dokładnie jakiego miejsca mam zacząć np. w hotanie, czy to może być byle gdzie czy trzeba dokładnie w pewnym miejscu (chce oczywiście żeby bot chodził kupować poty, arrowy itp); jednak jak niby ustawie miejsce "startu" i dojdę z tą czerwoną kreseczką na spota... wtedy wybieram nazwę i zapisuje, ale wyskakuje mi tylko takie coś: http://www.projecthax.com/scriptcreator/script_dload.php (pisze: Not Found

The requested URL /scriptcreator/script_dload.php was not found on this server.

Apache/2.2.9 (Debian) PHP/5.2.6-1+lenny4 with Suhosin-Patch mod_python/3.3.1 Python/2.5.2 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.0 Server at www.projecthax.com Port 80)

Więc jeśli można to bardzo bym poprosił o pomoc, bo skrypty to jedne z najważniejszych rzeczy w tym bocie i bez nich trzeba ciągle nad nim siedzieć. Może jakiś fajny człowiek napiszę instrukcje do tego i zostanie ona przypięta czy coś, ale bardzo proszę o pomoc.

PS. Wiem, że można też wybrać "cast horse" oraz "kill horse" to tak dosłownie działa? wchodzi na konia i póżniej zchodzi?

Baaaardzo proszę o pomoc, proszeee

Opublikowano

Wejdź w mój temat, " tutorial Ibot" w temacie Rosire zamieścił tam link do pobrania w którym znajdują sie skrypty na all moby i teraz tak:

Interesuję Cię założmy b3 South, moby 94 ale skrypt jest na east moby 94, więc stoisz w mieście jakim kolwiek miejscu, uruchamiasz skrypta, dajesz start bot on kupi Ci poty naprawi się itp, i zacznię podązać do b3 east na moby 94, teraz gdy bot da juz tp z b2 do b3 zastopuj go, i zobacz na swoje współrzędne, otwórz skrypt który uruchomiłes za pomoca notatnika, daj CTRL + F i wyszukaj te cordy np. stoisz na: -25760 wpisz: -257 i teraz po tej liczbie usun resztę, i rusz się kawałek do przodu i w ibocie naciśnij add point wtedy wyświtli Ci się dany x y, wpisz je recznie do notatnika znowu rusz się kawałek i rób to samo wkóło az dojdziesz do wybranego miejsca , poczym zapisz skrypt , uruchom w ibocie, i Ci bedzie wszystko trybiło :)

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<