Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Blad w windows8 Pomocy !

Farve

Pytanie

Opublikowano

Witam,dzisiaj rano odinstalowalem sobie antywirusa Norton po czym po 1 dniu zainstalowalem sobie Comodo.

Po tym jak zainstalowalem sobie antywirusa comodo wlanczam komputer szystko jest ok i po 2 minutach wszystko sie zatrzymuje nie moge ruszyc myszki po czym po 40 sekundach wyskakuje mi blad : DPC Watchdog Violation.

Probowalem juz opcji Refresha niestety nie nadazam poniewaz tnie mi sie strasznie komputer nie wiem czemu.

Rowniez probowalem zrobic reseta rowniez nie zdazylem.

Teraz gdy probuje zrobic 1 z tych opcji wyskakuje mi blad ze brakuje mi jakichs plikow nie wiem dlaczego.

Wszystkie sposoby na necie nie pomagaja albo zabieraja zbyt duzo czasu poniewaz laptop po 2 minutach sie zacina i restartuje.

Rowniez probowalem podczas uruchamiania klikac F8 tez nie pomagalo. Comodo nie wykrywa zadnych wirosow tez go wylanczalem i bylo to samo.

Prosze pomocy !

noxia-1373706722.jpg

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie nie odinstalowałeś dobrze starego antywirusa i masz za swoje.

Wywal komodę i resztę z komputera i sprawdź, czy działa.

Jak Ci nie starczy czasu, to odpal w trybie awaryjnym, albo zrób czysty start kompa (poszukaj w necie)

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...