Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|WARGAME|[AUTORSKIE PLUGINY][HARDCORE]-[TS3][YT]

pycio555

:)  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nether w??czony?

• TAK
      2
    • Nie
      1
  2. 2. Wejdziesz na SErwer?

• TAK
      1
    • NIE
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Mateusz
Nick:WladcaPlayGames

Dlaczego ty?:Chce pomoc w rozwinięciu serwera
Znajomość Komend 0/10:6/10

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Już nie wchodzę, nie zauwazyłem, że start dopiero jutro ;) Jednak na 100% wejdę. Po reklamie wydaje się być ok ! :)

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Już wchodzę, po reklamie wydaję się być ok :)

Dziękuje bardzo :) ale serwer startuje 7 grudnia :) o godzinie 17 więc serdecznie Zapraszam.

Opublikowano

Reklama zgapiona od Procrafters.pl, ale zobaczymy jak serwer :) Czekam na otwarcie!

Opublikowano

Reklama zgapiona od Procrafters.pl, ale zobaczymy jak serwer :) Czekam na otwarcie!

Reklama będzie podmieniona tylko czekam aż grafik zrobi :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Tak wiem, zauważyłem. Można wiedzieć czy są bany, po zginięciu? Jeśli tak, to na ile dni/godzin? :)

by  @czarnaaa

Opublikowano

Tak wiem, zauważyłem. Można wiedzieć czy są bany, po zginięciu? Jeśli tak, to na ile dni/godzin? :)

Tak są ale tylko na 24 godziny :)

Opublikowano

Imię: Paweł

Nick: Ascerton

Dlaczego ty? Napiszę krótko, a na temat. Ponieważ jestem osobą która dużo czasu może na coś poświęcić, a na razie nie ma na co. No i jeszcze dlatego że znam się na moderatorowaniu i jestem sprawiedliwy.
Znajomość Komend 0/10: 9

Opublikowano

Imię: Paweł

Nick: Ascerton

Dlaczego ty? Napiszę krótko, a na temat. Ponieważ jestem osobą która dużo czasu może na coś poświęcić, a na razie nie ma na co. No i jeszcze dlatego że znam się na moderatorowaniu i jestem sprawiedliwy.

Znajomość Komend 0/10: 9

Jakiś Kontakt ? :)

Opublikowano

Mam pytanko dot. Moderatora. Czy jak ma się moderatora, to można grać normalnie ze znajomymi, a zarazem moderatorować? Oczywiście bez gamemoda :)

by  @czarnaaa

Opublikowano

Mam pytanko dot. Moderatora. Czy jak ma się moderatora, to można grać normalnie ze znajomymi, a zarazem moderatorować? Oczywiście bez gamemoda :)

raczej tak

Opublikowano

czekamy do jutra, Server zapowiada sie epicko :) znam zalozyciela servera wiem ze server bedzie stal dlugo

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Imię: Łukasz
Nick: Lartin

Dlaczego ty? Jestem sprawiedliwy, uczciwy, spełniam obowiązki, które zostały mi powierzone, lubię pomagać, mam dużo wolnego czasu i nie mam w sumie co robić, więc mógłbym ten cały czas wkładać w serwer i doskonaleniu go, chociaż moim zdaniem jest on już wystarczająco bardzo dobry, że nie trzeba będzie dodawać zmian.

Kontakt ze mną tutaj na MPC albo na GG(Podam na PW, jeśli zdecydujecie się na mnie)
Znajomość Komend 0/10: 8/9

by  @czarnaaa

Opublikowano

czekamy do jutra, Server zapowiada sie epicko :) znam zalozyciela servera wiem ze server bedzie stal dlugo

Dziękuje za takie miłe słowa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...