Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BS w pythonie mt2 problem.

rizinal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki o to problem z bonus switcherem w pythonie. W momencie kiedy daje run wywala clienta i pojawia się znana tabelka z pytajnikami (tak, nie) Macie jakieś koncepcje jak to rozwiązać?

qqlw.png

Opublikowano

Mogę podać link, który pobrałem, bo nie okłamując nie mam pojęcia która to wersja itp. xxx - brak skanu

Opublikowano

Wydaje mi się, że temat na pewno będzie gdzieś w archiwach.. Jest on taki sam jak każdy inny. Dodam że jak kiedyś pogrywałem w metina nie miałem tego problemu, a po przywróceniu ustawień fabrycznych komputera nagle takie coś. Chyba, że serwery mają aż takie zabezpieczenia, chociaż w to wątpię.

Opublikowano

Wydaje mi się, że temat na pewno będzie gdzieś w archiwach.. Jest on taki sam jak każdy inny. Dodam że jak kiedyś pogrywałem w metina nie miałem tego problemu, a po przywróceniu ustawień fabrycznych komputera nagle takie coś. Chyba, że serwery mają aż takie zabezpieczenia, chociaż w to wątpię.

To spróbuj nowszego bs'a, bo ten działa teraz na większości serwerach.Link zamieszczam niżej..

[DL] Switchbot/BonusSwitcher by Unpublished | Działa na Najnowszej Bince | PO POLSKU - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...