Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] rp na weście

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem bardzo zniesmaczony kupnem rp na serwerze EU zachód chciałem sobie kupić 840 rp i co! i nie da sie!! bo brakuje mi grosze a na eascie sie dało no normalnie porazka!!

są jakieś sposoby zeby oszukać riot gaming na te kilka groszy?? może mam im wierszyk przesłać i mi podarują te grosze??

Opublikowano

Musisz kupić drugi psc 10zł/20zł i wpisać dwa kody :F. Z tego drugiego psc zabierze te grosze i jak będzie Ci brakować to po prostu wpisuj kod z tego psc :D

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

nie bo sie nie da tam 2 psc wpisywać w euro :) :) :) tak mi vanosh powiedział :)

Opublikowano

To się nie zmienia ,chyba że Euro poszło w górę:-) Ale raczej nie zmienia. Możesz kupić coś tańszego ,narysować im fun.art i dadzą pare RP

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

a skąd wiesz że ja jestem polakiem?? kolego UP :)))

Nie jesteś polakiem? To czemu nie kupiłeś sobie PSC w walucie Euro? -.-

RIOT Ci nic nie podaruje, nawet nie ma co pisać. Musisz kupić 2 PSC, albo zostajesz z niczym. Od polskich walut mamy serwer EUNE.

8372383248.png
Opublikowano

Nie jesteś polakiem? To czemu nie kupiłeś sobie PSC w walucie Euro? -.-

RIOT Ci nic nie podaruje, nawet nie ma co pisać. Musisz kupić 2 PSC, albo zostajesz z niczym. Od polskich walut mamy serwer EUNE.

morda frajerze nikt cie o zdanie nie pytał

Opublikowano

Ten twój "pojeb" akurat ma racje :)

ma racje ale nie na temat gosciu, nie tego tyczy sie pytanie/ problem z czytaniem ze zrozumieniem, tu nie chodzi o to ze jemu brakuje 1-40 RP tylko ze brakuje mu kilku groszy na PSC dlatego że PSC przelicza na euro i nie może kupić RP na EUW

Opublikowano

Po IP sprawdzą, jak nie mieszkasz w Polsce - to może i Ci te kilka centów dadzą. A jesli nie, to nie ma opcji. Support dla Polaków na EUW wyłączony, mamy swój server i tyle. Simple as fuck.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Właśnie przed chwilą obstawiłem paysafecard'a o wartości 50zł na koncie na EUW, wystarczy mieć te dodatkowe 10zł i tyle. W twoim przypadku to 30zł za 5€, w moim 50zł za 10€.
Także lecisz po kolejnego psc'a i koniec tematu.
Niby dycha w plecy ale i tak nie widzę w tym problemu bo za tą dychę dużo nie zawojujesz a na nordiczka mi już po prostu szkoda kasy. :D

NeWZFwr.png

POZDRO DLA WAS.

@Edit:

A z Self Mysterous'a poszedł mi TPA Ez, już dwa rare skiny, teraz czekać tylko na striker'a. :rolleyes:

Opublikowano

BOZE

MAMY 2 PSC , 20 ZL i drugi 10/20 ZL WPISUJEMY 2 KODY W WALUCIE 5 EURO I MAMY i Z PSC 10 ZL ZEZARLO NAM PARE GROSZY >

LAMUSY DUPA CICHO , BO KUPYWALEM RP NEDAWNO PRZEZ PSC

kxAyLut.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...