Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra

TonagoFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Zakupiłem grę Battlefield 4 i wkładam 1 płytę do nośnika, włącza mi się AutoRun i Origin. Wyskakuje mi pasek Pobierania, a to waży 24GB. Wypakowałem z 3 płyty cały folder, wchodzę tam gdzie wypakowałem i włączam bf4 i też mi wyskakuje origin. Więc mam pytanie, jak zainstalować BF4 bez pobierania?

Wiem, że to może być nie w tym dziale, ale potrzebuję pomocy na szybko i nie mam czasu przegladac działów...

Opublikowano

Hehe kolego, pudełko jest dla szpanu xD. Nie da się inaczej pobrać czy zainstalować, jak przez origin. Tak.było w przypadku każdego bfa(chyba)

Opublikowano

Hehe kolego, pudełko jest dla szpanu xD. Nie da się inaczej pobrać czy zainstalować, jak przez origin. Tak.było w przypadku każdego bfa(chyba)

Właśnie, że nie ;p W BF3 było pudełko i kod instalowało się normalnie na origin i aktualizacja, ale ja pomijalem na offline a w bf4 trzeba dopiero pobrac te 24GB a potem instalowac -.- To tak jakby ktoś ściągał crack'a :P A tak btw. to jeśli kupuje się pudełko, to powinno się z płyty NORMALNIE instalować, a nie ściągać -,-

Opublikowano

Głupoty gadasz.

Ja kupiłem wersję pudełkową i nie musiało się nic pobierać.

#autor

DICE wypuścił trzy płyty podpisane DISC 1, włożyłeś na pewno dobrą?

Jeśli chodzi o pasek pobierania to tak ma być, w moim przypadku również się ukazał, lecz pisało "Instalowanie.." zamiast "Pobieranie".

Opublikowano

Głupoty gadasz.

Ja kupiłem wersję pudełkową i nie musiało się nic pobierać.

#autor

DICE wypuścił trzy płyty podpisane DISC 1, włożyłeś na pewno dobrą?

Jeśli chodzi o pasek pobierania to tak ma być, w moim przypadku również się ukazał, lecz pisało "Instalowanie.." zamiast "Pobieranie".

Tak wkładam dobrą i pisze mi POBIERANIE...

Opublikowano

Tak.było w przypadku każdego bfa(chyba)

Są inne BF,y od 3 i 4.

BC2, BF2 i starsze instalowało się z samych płyt i nawet takiego wynalazku jak origin nie było

@Topic

Niestety nic innego nie zrobisz, nie wiem nawet po co są BF,y pudełkowe z płytami, równie dobrze by mógł być sam kod do wklepania w pudełku.

Więc pobieraj bo i tak nic innego nie zrobisz

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...