Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] co wam wypada w zrzutach dla snajpera ?

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie jakieś kamuflaże, rzecz jasna pustynna luneta, jakieś stoje itp ;P Wydaje mi się, że identycznie jak u innych, oprócz celowników i kamuflaży dla broni. Nawet nie chce sprawdzać, bo strata kasy. xD

Opublikowano

M145 Można trafić :)

A zrzuty jak to zrzuty .... Celownik na 1 dzień,7 dni itd itp... Ponadto wyleci ci multum medykamentów i ciuchów...

W sumie nie wiem po co Ci M145 na snajpera :D Chodz do VSS'ki może i by kosił :DD

Opublikowano

Ja uwielbiam taki ekwipunek:

SKS z Nemesis, M145(lub ta luneta Vulcan cośtam z tą odmienną siatka i małym powiększeniem), Viperami i Precką - kosisz ładnie wszystkie odległości, prawie 0 odrzutu i bulletdropu. Do tego m1911 elite lub 93r i jazda. Ewentualnie do tego l96 na doubleslota na odległości większe, znajdujące się poza zasięgiem m145.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...