Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Yorick czy Darius ? (top)

maciu112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie się lepiej gra Dariusem, ale to tylko subiektywna opinia. Każdy lubi co innego.

Opublikowano

Jeśli grasz w bronzie to darius bo nie wymaga wiekszej wprawy ,a przeciwnicy tez nie sa wymagajacy. A jesli grasz na wyzszym poziomie to yorick bez dwóch zdan. radzi sobie z kazdym.

dsa

Opublikowano

Proszę o wasze opinie o tych postaciach

Zdecydowanie Yorick :)

Zalety:

-Haras

-Mocny heal z "e"

-Mało many zabiera

-Ogromny DMG

-Wyśmienity Ulty do TF

Opublikowano

Darius ma ten niezły dmg w early, ale jest dla mnie useless w late. Bardziej polecam yoricka ze swoim świetnym harrasem może ładnie odfarmić enemy, a jego ultimate bardziej przydaje się w tf niż dariusa.

Opublikowano

yorick,

trudny do skontrowania

latwy harash

dobry sustain

heal

niezly dmg

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Dariusz jest lepszą postacią niż Yorick. TO jest moje zdanie... Dariusz zrobiony na offtanka bardziej przyda sie w lategame jak Yorick.

Jeśli grasz w bronzie to darius bo nie wymaga wiekszej wprawy ,a przeciwnicy tez nie sa wymagajacy. A jesli grasz na wyzszym poziomie to yorick bez dwóch zdan. radzi sobie z kazdym.

Co to cytatu nie zgodzę się z Tobą, gram na West obecnie niedawno wbiłem Diamond I i nie widzie prawie w ogóle Yoricka. A jak go ktoś picknie to łatwiutko takie Yoriczka wylaczyc, zkontrowac tak ze bedzie 10x bardziej useless od dariusza ktory rowniez przegral linie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...