Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Odpalanie game i auth błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie odpalają mi następujące rzeczy .

auth i game .

Nie wiem co mam robić ponieważ reszta odpala normalnie umieściłem ss na samym końcu proszę zobaczyć .

Chmody nadałem 777 i 2 dzień już mam z tym kłopot .

3cmu.png

Opublikowano

usuń folder mt2 z /usr/home wrzuć pliki w tgz i wpisz w konsoli cd /usr/home && tar zxfv mt2.tgz poczekaj aż się wypakuje i wpisz chmod -R 777 /usr/home/mt2 reboot i powinno działać miałem to samo na plikach aline2 tylko mi się nic nie odpalało zrobiłem tak i all działa

Opublikowano

Tak to jest jak się każdemu hasła podaje... A tak przy okazji ja dostałem 10%, a Global moderator jeszcze to poparł, oni to bronią siebie na wzajem pewnie za prawdę dostane kolejne 5%, ale spoko. Pomoże ktoś?

Opublikowano

Skrót w którym folderze ma znajdować się symlink

cd /usr/home/game/ch1

Skrót w którym folderze znajduję dany plik game

ln -s /usr/home/game/share/game game

Symlinki mają się znajdować w ch1 aż do game włączając w to auth i db. Symlinki czyli skróty mają być z data, locale, log, game a w auth ma się znajdować symlink od auth.

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

pan Darkix zaczał ddosować serwer ;(

albo usunął pliki

znał tylko ip hasło zmieniłem ..

panie administracjo dostałem 5% ostrzezenia za twoje bledy poniewaz w temacie problem z serwerem nie powinienem dostać ostrzezenia .

Adminsitracja z wyższej półki powinna zablokować tego co dał mi te 5%

hahaa chłopie za co ty mnie oskażasz idioto ... no soory podaj mi moje ip z logów, a nie uzasadnione rzeczy gadasz .... po prostu jesteś "idiotą", bo zrobiłeś reset servera i zmieniłeś hasło w tym czasie jak ja ci wrzucałem mysql ...

Opanuj się ... haha śmieszysz mnie, ponieważ ja ci nic nie ddosowałem ...

Radził bym nie pomagać tej osobie, chce on stawiać server dedykowany myśli już o stronce is !

On nawet nie umie sobie poradzić z banalnymi rzeczami takimi jak włączanie servera, mysql ...

Nie zna się w ogóle. Oskarża mnie o coś czego nie zrobiłem.

Oto rozmowa z tym użytkownikiem na GG po tym jak pomogłem mu odzyskać server vps... postawiłem mu od podstaw cały server i wszystko skonfigurowałem i pięknie działało.

O to rozmowa:

ekvxs5.jpg

9obnml.jpg

Pośmiejmy się wszyscy razem! :)

To jest typowy gimbazjalista, który chce coś zrobić na czym się w ogóle nie zna :)

Doceń to że gdyby nie ja nie miał byś teraz w ogóle żadnego vps'a

Proszę tutaj lepsze wiadomości:

m1i5sy.jpg

b8g3z9.jpg

Przemyśl to co robisz :) ponieważ hańbisz moje imię na forum, oraz mnie obrażasz. Tyle ci pomogłem a odwdzięczasz się jak ...

Jeszcze te twoje kłamstwa .... boże święty ... Dam ci konto w lolu jak mi pomożesz, no to ja okej :)

Albo wiesz jednak jeszcze się zastanowię:), wiesz jednak ci go nie dam...

Poświęcilem temu użytkownikowi ponad 26 godzin mojego czasu, aby mu wszystko działało, a ten teraz mnie ośmiesza.

45025232242689268053.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...