Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pakiet lub broń na snajpera

Ghost1225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chce poznać wasze opinie nt. pakietów i broni dla zwiadowcy xD

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jtiger,dobra boltowka, dokup potem precke i jedziesz na 30lvl.

Shodredux, bron ma zasięg 400m, więc można kampic i grac agresywnie i masz jeszcze scatterguna, bdb.

Kreftdjur, dobru pakiet na szturmowanie, a deagle po buffie jest mocny

Opublikowano

to tak:

-Jtiger

masz w nim praktycznie najlepszy sprzęt (nie będę wypisywał bo możesz sobie zobaczyć) ale brak pistoletu, i lufę zamiast predator nalżzy wymienić na precyzyjną, gdyż zwiększa zasięg broni chyba o 100 m ? (nie wiem dokładnie) z tym pakietem spokojnie do 30 lvl sobie pograsz.

-shodredux (ten posiadam osobiście :D) masz tam sks i lipne dodatki. Ja dokupiłem do niego pakiet społeczności z m24 i dodatki włożyłem do sks i jest kosiarka :D

polecam kupno shoderux i jtiger i dodatki z jtiger włożyć do sks :D ale i bez tego sks jest bardzo fajny, bardzo fajnie się gra na omanie, 2 strzały w głowę-gleba, 3 w ciało-gleba, 1 w głowę 1 w ciało-gleba :D

-kreftdjur (rozważam jego kupno) pistolet jest średni(o ile na PTE jest to samo co w oficjalu bo tylko tam nim grałem) vss przyjemnie się gra z tymi dodatkami, napaliłem się na niego, ale na razie więcej nie powiem bo na oficjalu tym sprzętem nie grałem :D
pozdro;D

Opublikowano

Dzięki ;) Kupie chyba Jtiger ze względu na L96, która podobno nieźle kosi. Potem dokupie moją ulubioną snajperkę: M95 <3

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Właśnie m95 jest uniwersalne. Mały bulldrop, duże dmg w gaziki i jak umiesz walić heady, to jest odpowiednia dla cb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...