Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbot Cracked By Jaguar754 Beta

*JaguaR754

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym wam dać do użytku i testowania wersji ExpBota scrackowanej przeze mnie. Bot jest w 80% spolszczony. Zauważyłem że jest problem po ładowaniu paska stanu gry, tzn gra się minimalizuje i nie można jej zmaksymalizować. Trzeba w ustawieniach przydzielić DX 7 i rozdziałkę 800x600 16dpi. Oprócz tego ustawić zgodność systemu z Win 95. Cały czas pracuje nad tym aby zapobiec tym błędom z zamykaniem gry itd. Także jeżeli jest ktoś chętny do testowania zapraszam do ściagnięcia.

Pobierz:

http://www.multiupload.com/TO9JUJT1HR

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/2370e44a16579ac8c7c4894baa5a3c89fcaa2946f7b04e0fa6986940f215a11b-1265581517

Login: testing

Hasło: 123456

Opublikowano

mi ten nowy expbot nie dziala, zalgouje sie, laduje pojawi sie mapa i sie zacina, nie widac stworow itd, metin sie zawiesza nie wiem co robic pomocy

Opublikowano

powiem ci ze spolszczyles to "zarąbiście", bo spolszczone jest tylko okno logowania, zakladania konta i to takie co jak sie zaloguje to tam wyskakuje hp i exp... opcje wgl nie spolszczone, elementy w grze tez ;/ na dodatek te tłumaczenia są złe np. przy ilosci expa napisal ilosc magii...

PS: usuwam część tego to co tutaj napisałem bo to jednak troche głupie było xD

Opublikowano

Co należy zrobić? Nie dodawaj mnie do eliksirów ... Proszę procedury (instrukcje)

Opublikowano

To Chyba na keyloggera bo zostałem okradziony a używałem tylko tego nie ściągałem nic innego tylko tego exp bota ;/ Uważajcie ja już straciłem cale eq i wszystko ;/

76561198032469690.png
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

wczoraj all dzialalo teraz wlaczam i nie wlaczanie prosze czekac i niechce mi sie wlaczyc i metin sie zawiesza ;/ wie ktos jak naprawic to ?

xdddmtw.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oj chłopcze, nie kituj mi tu bo wcale nie trzeba go dekompilować, żeby spolszczyć. Ja tego bota spolszczylem w 100% :]

A tak w ogóle nie wiem czy wiesz ale ten bot już od dawna nie działa.

Lol, teraz sie pokapowałem, że up to odkopał. Otóż drogi UPie to nie działa już od jakiegoś czasu. Przesiądź się na nową wersję.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...