Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opyla sie kupic CoD'a?

Piteraskwiat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz dobrego kompa, że ghost spokojnie na średnich pójdzie to kupuj ghosta, jeżeli masz slabszego to zdecydowanie bo2, bo1 nie warte zachodu :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

BO I jest bardzo fajny ale się nie opłaca go kupować - serwery pustoszeją i coraz mniej ludzi gra (nawet mniej niż w starszym MW2). Bierz BO II. Jest naprawdę fajny no i jeszcze ktoś w niego gra na PC.

Ghosta zostaw bo szkoda gadać.

Opublikowano

Jeżeli masz dobrego kompa, że ghost spokojnie na średnich pójdzie to kupuj ghosta, jeżeli masz slabszego to zdecydowanie bo2, bo1 nie warte zachodu :)

Jak jedynka nie warta uwagi? Człowieku dla mnie jedynka równa się z dwójka po prostu też jest kozacka :D.

Co do tematu to jakiego masz kompa taką kup cześć :D Chyba że masz dobrego kompa i tyle kasy że Ci starczy na dwie te części :P

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Jak jedynka nie warta uwagi? Człowieku dla mnie jedynka równa się z dwójka po prostu też jest kozacka :D.

Jedynka jest fajna ale coraz mniej ludzi gra na mutli ;) Pewnie za rok skończy jak WaW.

• 1 miesiąc temu...
Rekrut
Opublikowano

Wiec tak ja powiem cos o Call Of Duty Ghosts bo juz max lv wbity i gra porzucona przezemnie ..........

a wiec tak Ghosts jest zrobiona moim zdaniem bardziej na wyglad jak moze i widziales na youtube to ghosts jest tylko prezentowany na wyglad osobiscie odkrylem tak duzo dziwnych Bugow jak i takze te bronie sa tak skiszone ze no masakra .... innymi slowy Ghosts to DNO :)

Black Ops polecam jest pare takich rzeczy do ktorych bym sie przyczepil np jesli grasz snajperka to w tym Black Ops jest to dziwne odrzut snajperek przeladowanie animacja jak przyciaga lunete do oka jest dziwna nie da sie zrobic QS jak jest ptrzeba i padasz:D

Black Ops 2 nic dodac nic ujac chyba najlepsza gierka jak dla mnie ;) fajnie wszystko rozwiazane bronie ogarniete nie ma bugow jak w innych wersjach CoD takze polecam w tej wersji jest do czego zmierzac bo np zeby miec kamuflarz musisz zrobic jakies zadania typu 150 headshot's zeby miec tak 5 kamufflarzy 100+ zabic bez dodatkow Perkow na kolejny kamuflarz i oczywiscie Kamuflarz Diamentowy jest wyzaniem :D dlatego ze na kazdy typ broni NP SMG's musisz ukonczyc wszystkie kamuflarze na kazdej jednej broni :)

tyle z mojeje strony mam nadzieje ze pomoglem troche :)

Opublikowano

Wiec tak ja powiem cos o Call Of Duty Ghosts bo juz max lv wbity i gra porzucona przezemnie ..........

a wiec tak Ghosts jest zrobiona moim zdaniem bardziej na wyglad jak moze i widziales na youtube to ghosts jest tylko prezentowany na wyglad osobiscie odkrylem tak duzo dziwnych Bugow jak i takze te bronie sa tak skiszone ze no masakra .... innymi slowy Ghosts to DNO :)

Black Ops polecam jest pare takich rzeczy do ktorych bym sie przyczepil np jesli grasz snajperka to w tym Black Ops jest to dziwne odrzut snajperek przeladowanie animacja jak przyciaga lunete do oka jest dziwna nie da sie zrobic QS jak jest ptrzeba i padasz:D

Black Ops 2 nic dodac nic ujac chyba najlepsza gierka jak dla mnie ;) fajnie wszystko rozwiazane bronie ogarniete nie ma bugow jak w innych wersjach CoD takze polecam w tej wersji jest do czego zmierzac bo np zeby miec kamuflarz musisz zrobic jakies zadania typu 150 headshot's zeby miec tak 5 kamufflarzy 100+ zabic bez dodatkow Perkow na kolejny kamuflarz i oczywiscie Kamuflarz Diamentowy jest wyzaniem :D dlatego ze na kazdy typ broni NP SMG's musisz ukonczyc wszystkie kamuflarze na kazdej jednej broni :)

tyle z mojeje strony mam nadzieje ze pomoglem troche :)

Mamy XXI wiek, więc nie pisz, że Ghost dobrze prezentuje się graficznie. Grasz tylko w CoD?

Zaletą CoD zawsze była dynamiczna rozgrywka i nie ma miejsca na grafikę.

graphic.pnggraphic.png

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Budowniczy
Opublikowano

Boże po co tutaj takie tematy? Jak wszystko można na internecie zobaczyć > ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niekupuj ghosta , bo to największy niewypał COD'a.

Teraz wychodzą same słabe cody .

Najlepszy z tych 3 jest BO2 , poleciłbym bym ci MW2 , ale tam nikt prawie nie gra albo COD4 ale sam odrzucasz te propozycje.

Więc BO2 , lepszy od 1 , a GHOSTS to gówno.

Bo2 jest slabe tak samo jak ghost.

Poczekaj na nowego

Bo2 jest w miare dobre , ale to nie to co poprzednie cody , ghost to tandera , a na nowego to czekaj 2-3 lata bo to co teraz ma wyjść - Advanced Warfare to nie cod tylko coś w stylu Crysisa;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Grafika w BO2 jest bardzo dobra,ba nawet lepsza niż w Ghosts. Tryb Zombie w również jest wciągający i ciekawy, zwłaszcza po zakupie niektórych DLC. Ja Ci osobiście polecam BO2, nie będziesz zawiedziony ;)

Chyba, że Twój komputer nie wytrzyma, bardzo podobny do tej części jest BO1, lecz na MP większość to serwery only-sniper.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

BO II jest najlepszą częścią , sam w nią pykam od czasu do czasu i mogę powiedzieć z miejsca kampania fajna i fajnie przemyślany tryb COOP ;)

Fajny odkop, patrz na daty...........

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...