Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skórki na klucz

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, czy jest możliwość kupna od riot'u skórki ale nie tak ze od razu dostanie się ja na konto. Tylko w kluczu? no bo przecież skąd streamerzy i na ebayu wszyscy mają skórki na sprzedaż?

Oraz czy moglibyście podać link do ebaya angielskiego do tego mega pakietu za 27k ? tylko chce najlepiej ebay uk

Opublikowano

Witajcie, czy jest możliwość kupna od riot'u skórki ale nie tak ze od razu dostanie się ja na konto. Tylko w kluczu? no bo przecież skąd streamerzy i na ebayu wszyscy mają skórki na sprzedaż?

Oraz czy moglibyście podać link do ebaya angielskiego do tego mega pakietu za 27k ? tylko chce najlepiej ebay uk

Wydaje mi się że znani streamerzy mają kody w prezencie od Riotu, za promowanie gry itp.

A na ebayu ludzie mają właśnie z różnych konkursów lub np. za bycie na Mistrzostwach Świata.

Game Over

Opublikowano

A dacie link do kupna do tego ' zestawu skórek za 27k" bo może ciocia mi kupi z angli.

Nie ma czegoś takiego na ebay'u.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...