Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]: Serwer HARDCORE czy NETWORK? - GŁOSUJ TERAZ!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!

!

!

!

!

1385808816-U1054196.jpg1385808816-U1054196.jpg1385808816-U1054196.jpg1385808816-U1054196.jpg

Witam,

Od 2 tygodni ogarniamy temat co do stworzenia dla Was serwera. :-)

Na początku była myśl o reaktywacji X-HARD, lub GuildCraft, ale nie chcę robić kolejnego

odgrzewanego kotleta, dlatego kminiłem nad jakimś ciekawszym typem i wpadł mi do głowy

serwer NETWORK, bo takiego z prawdziwego zdarzenia NETWORK'a w Polsce brak.

Najpopularniejsze serwery takie jak Majkrafci, MineGrawd reprezentują bardzo niski poziom

głównie pod względem technicznym, dopracowania, doświadczenia i dojrzałości administracji <Piranessi>.

Fundusze mamy spore, możliwości również - napisać możemy praktycznie wszystko, dlatego śmiało pisać

co chcielibyście zobaczyć na którymś z typów i tutaj kolejne pytanie...

Chcę serwer...

• HARDCORE,

• NETWORK.

Właśnie na taką odpowiedź oczekujemy, w ANKIECIE!
Osobiście jestem bliższy NETWORK - ponieważ połączenie kilku typów w jedno jest ciekawsze,

każdy znajdzie coś dla siebie, nie będzie się nudził. ;)

LINK DO ANKIETY (STRAWPOLL): KLIK!

DODATKOWA ANKIETA NA MPCFORUM - PATRZ DO GÓRY. :-)

1385808816-U1054196.jpg1385808816-U1054196.jpg1385808816-U1054196.jpg1385808816-U1054196.jpg

Liczymy na odpowiedzi, ponieważ serwer tworzymy dla Was! ;)

Każdy bezsensowny post nie dotyczący pytania - RAPORT.

Pozdrawiam.

1385994001-U1054196.png

Opublikowano

Twoje serwery co 2 dzień mają nową edycję więc podziękujemy Ci już ;)

Możesz sobie wysłać raporta że jest to komentarz bezsensowny ale taka prawda ;)

CusT hahahah jeżeli ten post nic nie wnosi do tematu to po co go lajkują ? Warny potrafisz dawać a nie potrafisz wytłumaczyć jak ma powstać skrypt.

Nie lajkujcie tego bo jeszcze zgarne warna za lajki w tym temacie :D

@macjoker007

Wiesz co, oni pisząc sewer upadnie po 2d chciali Ci uświadomić, tą myśl "My nie chcemy serwera który upadnie za dwa dni - My chcemy mieć najlepszy serwer minecraft w Polsce". Pozdr ~Mat

Wydaje mi się że pomyliłeś wyrazy i zamiast najlepszy miało być najgorszy popraw to :D

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Twoje serwery co 2 dzień mają nową edycję więc podziękujemy Ci już ;)

Możesz sobie wysłać raporta że jest to komentarz bezsensowny ale taka prawda ;)

Cześć,

Nie wiem co Twój post wnosi do tematu. Zapytałem kulturalnie społeczności Minecraft o to jaki chcą serwer, ponieważ zdanie przyszłych graczy liczy się dla mnie najbardziej, a Ty piszesz, że mi podziękujesz. Nie Ty decydujesz o tym co robię - jak robię. Nie chcesz, nie podobają Ci się moje serwery - nie graj, wystaw negatywną opinię w ewentualnej prezentacji - żegnamy się, a nie pisz mi tutaj, że mi podziękujesz, bo mnie krew zalewa.

Uwierz mi, że po upadku X-HARD'a spowodowanego atakami dostałem 100 wiadomości, że mam reaktywować, że mam nie patrzeć na opinie jakiś ludzi, którzy w życiu gówno osiągneli, a na serwerze najwięcej widzieli 40 osób...

Osiągnąłem już wiele, dzięki serwerom dużo zyskałem i nie chodzi tutaj o samą kwestie finansową, chodzi mi o to, że stałem się innym człowiekiem. ;)

Podsumowując skończ te szczeniackie odzywki "podziekujemy Ci juz", bo gówno to wnosi do tematu. Jeżeli jeszcze masz jakiś problem co do mojej osoby podaj adres zamieszkania na PW, wpadnę - porozmawiamy. ;)

1385994001-U1054196.png

Opublikowano

Podsumowując skończ te szczeniackie odzywki "podziekujemy Ci juz", bo gówno to wnosi do tematu. Jeżeli jeszcze masz jakiś problem co do mojej osoby podaj adres zamieszkania na PW, wpadnę - porozmawiamy.

Czy to groźba ?? Prawda boli ty chyba już o tym coś wiesz. Mogę pisać sobie co tylko chce i i wszyscy już wiedzą jak było z serwerami. Dziwne jest to że akurat twoje serwery padały a w prezce pisałeś że jaki ty to masz pro mega serwer i nie padnie a co było i tak padały. Osiągnąłeś to że pozbierałeś kasę i wielce nowa edycja a vip'ow i svip'ow nie oddawałeś z starej edycji która była np. 24h wstecz. I nie bd podawał mojego adresu takiemu " szczeniakowi " jak ty ;) .

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Czy to groźba ?? Prawda boli ty chyba już o tym coś wiesz. Mogę pisać sobie co tylko chce i i wszyscy już wiedzą jak było z serwerami. Dziwne jest to że akurat twoje serwery padały a w prezce pisałeś że jaki ty to masz pro mega serwer i nie padnie a co było i tak padały. Osiągnąłeś to że pozbierałeś kasę i wielce nowa edycja a vip'ow i svip'ow nie oddawałeś z starej edycji która była np. 24h wstecz. I nie bd podawał mojego adresu takiemu " szczeniakowi " jak ty ;) .

Groźba, to to, że chcę Twój adres zamieszkania, aby porozmawiać z Tobą? ;o

WSZYSTKIE pieniądze z serwerów trafiały na konto hostingów, WSZYSTKIE, oprócz X-HARD'a, a na X-HARD zarobiłem... 7 ZŁOTYCH. ;-)

Rzeczywiście opłacałoby mi się tracić zaufanie ludzi dla 7 złotych i marnych groszy na hostingach, które teraz do gówna mi się przydadzą, bo kupuję maszynę 32GB RAM w SPC, a nie żadnych minkraftowych zabawkach dla dzieci.

Nigdy celowo nie zamykałem serwera, aby czerpać z tego jakieś korzyści majątkowe, czy jakiekolwiek inne, NIGDY.

Większość padła z powodu złych zabezpieczeń, złego doboru ekipy, zbyt dużego pośpiechu przy tworzeniu tych projektów, nacisku ze strony graczy.

Ten serwer wystartowałby minimalnie kwiecień-maj przyszłego roku, aby napisać świetne wtyczki, firewalla, dobrać odpowiednie filtry na dedyka, aby odfiltrowały ruch z ataków DDoS itp. ;)

Dosyć rozmowy, bo robimy niepotrzebny spam. Jakbyś zmienił zdanie - adres na PW, spotkamy się na herbatkę jak to mówi Intel. ;x

Pozdrawiam,

Serdeczne JP.

1385994001-U1054196.png

Opublikowano

Ja tu żadnego spamu nie robię. Tylko się wypowiadam. Napisałeś że

złego doboru ekipy

Z tego co dobrze pamiętam co prezka to byłą ta sama ekipa nic się nie zmieniała. I dodaj to ankiety opcje " Nie chcę żadnego serwera "

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Wiedzialem, ze powrocisz.;D Oczywiscie, ze Hardcore mam nadzieje, ze bedzie lepszy niz mchc i skkf razem wziete. Czekam do Maja i teraz z ekipa "trenujemy" na innym hardcorze.

Pozdrawiam!;)

Opublikowano

Avaterys really? Kolejny pomysł na serwer który będzie max. 2dni? Totalna porażka ;) Jak dla mnie najlepiej by było jak byś dostał perma na tym forum, a nie zakładał parenaście multikont i spamił o jakiś pseudo serwerach -.-

Opublikowano

Moim zdaniem: Network

Twoich serwer hc bylo już dużo i żadny z tb jako właściciel/Admistrator

nie wytrzymał, czekam na dobry Network stworzony przez Ciebie.

Najlepszy serwer Wojny Gildii?

Sprawdz! - mc.proCrafters.pl

Opublikowano

Network

Moze ci sie uda :)

A jezeli chodzi o pieanerssiego to on jest spoczko

(Znam z reala)

Pozdro :)

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Network

Moze ci sie uda :)

A jezeli chodzi o pieanerssiego to on jest spoczko

(Znam z reala)

Pozdro :)

Ja znam go z neta, chcial mnie wydymać na serwer 100s jak i innych - Ale nie wiem, może od tamtego czasu się zmienił. Kto wie :?

@Topic

Wiesz co, oni pisząc sewer upadnie po 2d chciali Ci uświadomić, tą myśl "My nie chcemy serwera który upadnie za dwa dni - My chcemy mieć najlepszy serwer minecraft w Polsce". Pozdr ~Mat

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Jak zobaczyłem kto założył ten wątek to muszę napisać. Haha, zawsze te same słowa: ''nie chcę robić kolejnego

odgrzewanego kotleta, dlatego kminiłem nad jakimś ciekawszym typem i wpadł mi do głowy" TY się sam chłopie odgrzej. Te twoje serwey to są same kotlety. Reaktywację Xharda guildcrafta i innego gówna która już miała za sobą 8734243 reaktywację? Serwer nie postał 1 dnia, bo ledwo serwer wystartował i spawn był zgriefowany i serwer closed xD

"Najpopularniejsze serwery takie jak Majkrafci, MineGrawd reprezentują bardzo niski poziom" Te popularniejsze serwery maja serwer który nie stoi 1 dzień, i mają wyszy poziom niż Ty osiągnąłeś w swoim zyciu.

"Napisać możemy praktycznie wszystko, dlatego śmiało pisać co chcielibyście chcieli" Napisać haha? Ale ty pierdolisz, wtyczki pluginy kradniesz, mapa z neta kopiowana, i ty to robisz ? haha, myślisz sobie ze ludzie są tutaj głupi. Każdy może być autorem nieswojego pluginu / skryptu.

Ciągle te teksty ''Serwer robimy z najwysza staralnościa, serwer na miesiące, haha a pada po 1 dniu.

Nie polecam grać u tego gimba na serwie. Udokumentuję to w paru punktach

1. Jest oszustem, kradnie mapy, pluginy

2. Sprzedaje VIPY, OPY, a potem serwera nie ma pieniądze przepadają

3. Reaktywacja serwera od 2 godzin do 1 dnia

4. Lagi w chuj

5. Gimbus który nie powinien brać za serwery

6. Kradnie pieniądze

7. Rozwala każdemu serwer, bo masz serwer lepszy od niego i masz wieksza ilość graczy

8. Fałszywy człowiek i tyle

Na prawde nie polecam tego pana i jego gównianego serwera.

Opublikowano

Możesz zrobić network :3. Mogę się dołączyć lecz z serverem hardcore. :)

Opublikowano

Nie, Nie tyle serwerow ludzie zakladaja ze kiedys beda same serwery a graczy juz braknie :>

Juz teraz chwilami jest tak że, więcej jest włączonych serwerów niż graczy online

@macjoker: Przepraszam, co chciałem? :O

Nigdy nikogo nie oszukałem, źle bym się z tym czuł, więc przypomnij mi tą sytuację, która według Ciebie miała miejsce. ;)

Ja Cie nie oskarżam.

-

A co do kotletów, to ja mięsa nie jem.

-

Mój serwer kiedys był na równym poziomie z minegrawd, ale to już przeszłość.

-

Network, Skoro wiesz jaki chcesz to po co ankiete robisz?

-

A ta ankieta to juz chyba z 10ąta jak dobrze licze.

-

Pawdziwy twórca ma pomysł i go realizuje bez względu na wszystko.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

średni pomysł(chyba że naprawde będzie dużo autorskich i orginalnych pluginów) taki serwer nie wypali ale masz fundusze spróbuj wymyślić coś oryginalnego wystarczy ruszyć wyobraźnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...