Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]GTA 4 Błąd CD Kay Pomocy ! dam +

Elitarny-RPK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema powiedzmy że mam gta 4 orginalne i nie mam cd kay instaluje gre i potem trzeba wpisac cd kay wybrałem jakis z neta ale nie działa próbowałem tak z 5 kodami i żaden nie działa wyskakuje taki error

Activation process has been terminated

For additional information, please visit our support homepage: http://activate.rockstargames.com/?c=GTA4
Internal error message: unlock code was revoked

Nie wiem co zrobic pomocy

thccc.jpg

Opublikowano

Jeżeli kupiłeś grę... i zgubiłeś kod, to raczej nie szukaj nowych w necie, bo większość i tak nie działa. Po prostu nie aktywuj usługi Social Club'a i wgraj cracka, możesz wtedy normalnie grać.

O ile tak, jak piszesz "powiedzmy, że mam .. oryginalne". ;)

Opublikowano

Mam orginalne na 100 % tylko ..... napisałem wszystko dokładnie temat wcześniej to mi admin go usunoł za piractwo ..... Poprostu kolega mi pozyczył orginalna gre gta4 by chciałęm zprawdzic czy opłąca sie te gre kupic jeśli tak to kupie w sklepie a nie moge sprawdzic bo nie działa żaden cd kay co mam zrobic jakies inne propozycje

thccc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...