Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Logowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ziomy.. jeszcze dzisiaj (07.02.2010) grałem w CA a teraz wieczorem gdzieś od godziny 7 nie mogę się zalogować.. Kumpel ma to samo.. Wie ktoś co jest z tym.. Podaje screen'a. Odwdzięczę się za pomoc.

5929e0a126607_post-127134-126557829947_thumb.jpg

Opublikowano

Nexon coś robi , pewnie jest napisane co na stronie Nexona , poczekaj aż przejdzie

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Nexon coś robi , pewnie jest napisane co na stronie Nexona , poczekaj aż przejdzie

ta sprawa jest dziwna bo kolega mieszkajacy obok mnie normalnie sobie gra :( mam nadzieje ze to nie przez tego haka

Opublikowano

I jak z tym logowaniem bo ja tez mam problem

na forum nexona znalazłem coś takiego

Zostaliśmy problemy z serwerem z Combat Arms dając niektórych graczy o błędzie "Nie można zalogować się na weryfikacji serwera". Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu z łącznością. Niestety, rozwiązanie tego problemu może doprowadzić do dodatkowego serwera po godzinach ". Jesteśmy opracowania planu rekompensaty za niedogodności może lub będzie powodować.

Zawiadomienia zostaną wysłane, jeśli dodatkowe Czas przestoju jest konieczne. Podczas tego czasu cieszyć się zmiana pogody lub przyłącz się do mnie i reszty społeczności Combat Arms na forum, gdzie każdy jest pozytywnie (z wyjątkiem tych, którzy łamią Forum Rules of Conduct)!

Dziękuję za zrozumienie i będziemy widzieć w grze!

-Hime -