Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] coś nie tak z moim kontem

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu zaobserwowałem dziwne rzeczy dziejące się na moim koncie, np. wczoraj na szturmie grałem z 416 a teraz wchodze a tu założone m4 i inny strój niż ja miałem, albo na medyka nagle zobaczyłem że mam założony strój szturmowca elite którego wgl nie miałem, a teraz mam na 7 dni,

abo na mechu patrze a tu uzi na 7 dni... skąd?

k/d na szturmie też powinno być wyższe, bo wynosi 1.49 a ja teraz praktycznie z każdej rundy mam k/d 5-6....

Czy to znaczy że ktoś gra na moim koncie poza mną i ja o tym nie wiem ??

Opublikowano

Ktoś sobie pogrywa na twoim koncie. Zmień hasło albo (bardziej radykalne) zgłoś to do supportu EA :)

Sprawdź przed tym czy ci kasy nie ubywa. Jeśli tak, to ktoś się włamał na twoje konto

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Koledzy maja racje ja mam troche inny problem nikt nie gra na moim koncie ale praktycznie do dziennie dostaje potwierdzenie do zapłaty od ea na fundsy

oczywiscie nie wysylam sms tak jak by ktoś miał moj numer

Opublikowano

to hasło muszę zmienić na origin czy jak? jak to zrobić ?

ale ja co dziennie wchodze w gre, a losowanie dd jest raz dziennie, więc skąd się te bronie biorą i stroje na kilka dni ? Fundsów na szczęście narazie nie mam, ale nie wiem czy creditsów nie ubywa...

Opublikowano

to hasło muszę zmienić na origin czy jak? jak to zrobić ?

ale ja co dziennie wchodze w gre, a losowanie dd jest raz dziennie, więc skąd się te bronie biorą i stroje na kilka dni ? Fundsów na szczęście narazie nie mam, ale nie wiem czy creditsów nie ubywa...

Naciśnij na Zmień Dane Konta zaraz pod paskiem expa na stronie, nie w grze

LOL

Opublikowano

kurdee ale tam muszę się zalogować na origin i mi się nie chce coś zalogować, tam muszę wpisać takie pasy jak do bf czy ID origin ? Bo i to i to mi nie działa :(

tam mam napisane konto EA:

hasło:

A jak zmienię hasło na origin to mi się automatycznie w bf zmieni ?

Opublikowano

Wy nawet nie wiecie, kiedy sami podajecie passy każdemu, kto choć trochę potrafi wykorzystać potencjał tego, co ma pod czaszką.

Na MPC chyba z 3 osoby podały swoje passy, gdy wstawiały ss z błędem gry, w którym były one zawarte, może ktoś myślący to wykorzystał?

Na drugi raz czytajcie to, co wrzucacie do sieci, bo to się może źle skończyć.

@Pitagoras

Ofc nie masz takiego samego hasła do gry i maila? Bo jak tak, to chyba wiesz co jeszcze musisz zrobić...

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie, hasła do mojego aktualnego konta, i adresu e-mail są inne, tak to by mi się na e-mail włamali, ja nikomu hasła nie podawałem nie wiem jak ktoś mógł je znać, a może mam jakiegoś wirusa na kompie który mi dane wykrada... ? możliwe to ?

Opublikowano

Nie, hasła do mojego aktualnego konta, i adresu e-mail są inne, tak to by mi się na e-mail włamali, ja nikomu hasła nie podawałem nie wiem jak ktoś mógł je znać, a może mam jakiegoś wirusa na kompie który mi dane wykrada... ? możliwe to ?

Tak, możliwe. Przeskanuj komputer dokładnie, być może masz jakiegoś spyware albo keyloggera. Polecam anti-malware

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

A uważaj bo,że Avast potrafi dobrze wykrywać.Avast to syf i możecie go nie wiadomo jak zachwalać,ale on z takimi rzeczami sobie nie radzi po prostu nie wykrywa.

Już lepiej walnąć skan na żądanie z Malwarebytes Anti-Malware

Opublikowano

Malwarebytes anti-malware tak jak upy xD Ja miałem od zasrania reklamiarzy, przeczyściłem. Czyściutko, już żadne reklamy nie wychodzą ^^ Polecam gorąco! ;P A Avast to mam nadzieje, że żartujesz :D Skanowałem tym, jak nie zainstalowałem jeszcze Anti-Malware i znalazło mi może hmmm, 10 plików zarażonych na 70?...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...