Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnchantMenu - Menu enchantu na twoim serwerze

matiam13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1385803032-U755442.png

Siemanko dziś przedstawię wam plugin EnchantMenu.

1.Ściągamy plugin.

2.Najlepiej vipowi lub supervipowi [dlatego, że plugin nie wymaga lvl'a] dajemy permisję "em.open" [bez " " ]

3.Wpisujemy komendę /em [kategoria] i trzymając rzecz w ręce wybieramy enchant.

Kategorie

Weapons

Tools

Bow

Armor

4.Cieszymy się pluginem.

Uwaga !!! To mój pierwszy poradnik, więc problemy ponaprawiam. NIE KOPIOWAĆ !!!

Jeśli pomogłem, zainteresowałem was lub po prostu chcecie być mili to dajcie 1385649165-U755442.jpg

Opublikowano

Poradnik do bani... Napisz chociaż o co chodzi w tym Pluginie, bo tak naprawde 1 raz o nim słysze... Widze jakiś pasek a na nim Miecze, złoto i inne. To ma symbolizować enchanty? :D

Gram w gry.

Opublikowano

Poradnik do bani... Napisz chociaż o co chodzi w tym Pluginie, bo tak naprawde 1 raz o nim słysze... Widze jakiś pasek a na nim Miecze, złoto i inne. To ma symbolizować enchanty? :D

Tak to symbolizuje enchanty i pisałem, że to mój pierwszy poradnik i będę go rozwijał.

Jeśli pomogłem, zainteresowałem was lub po prostu chcecie być mili to dajcie 1385649165-U755442.jpg

Opublikowano

Byłoby lepiej, jakby plugin działał podobnie do moda BetterEnchanting (pobiera lvle), do tego prezentacja słaba.

• 4 tygodnie później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Nawet Fajne. lecz zawsze są minusy.... Lepszy plugin byłby jakbys zrobił że np. odrazu jest 30 lvl a nie po lvl... BO trzeba wtedy butelkami expic daje dla pluginu 4/10

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...