Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] snajpy

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo ostatnio przedłużyłem własnie tego arctic wolfa ale nie jest taka celna jak tpg na oilu ;<. Wygląda zajebiście ale co z tego jak nie przyda się ze względu na zbyt cienką celność... Życie.

dziekuje.

cls.

zuzia, co tak oblukujesz temacik :D ? napisz coś.

Opublikowano

Mi szczerze srednio gra sie AW, fajnie wyglada ale to wszystko, wiec polecam TPG. Snajpa bardzo fajna, celna, niezla do QS ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Oczywiście że l96a1 arctic wolf najlepszą snipa

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Tutaj muszę się wypowiedzieć. Tpg 1 Pro mam już na perm od 2 lat, a zrobiłem nią max 10k kili, nie wiem nie jestem w stanie sprawdzić bo na stronce nexon coś spier****ł i w zakładce weapon usage pokazuje się tylko jakiś law i miny w ogóle lipa. No ale powiem tak, nie kupuj tego badziewia. Ja bardzo żałuję tego zakupu. Tzn. ja nie wiem może tobie przypadnie, ja po pewnym czasie jak wylosowałem dsr1 sub na 90d tak przywykłem do tego zielonego scopa że jak przesiadłem się na tpg to już nie umiałem tym szczelać, lamiłem i lamię do tej pory tym :D Ogólnie snajpa dobra, uniwersalna, szybka dobra na qs, można kampić, super celność, ale ten scope... Teraz bez wahania wybrałbym aw :*

@Edit

odwalilem :-D myslalem ze ci chodzi o wersje pro. zwykla tpg super jest ale wole aw za tlumik i seksi dzwiek przy oddawaniu strzału ;-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szczerze to tak. Kto woli robić się na pięknisia i pro player'a, to wybierze AW. Praktycznie zawsze jest tak, że to co nam się nie podoba to jest lepsze. Jak dla mnie AW jest ciężkie i nie celne. Tpg bije go na głowę. Poza tym jedna snajpa jest za gp druga za nx, więc jak już masz wydawać nx'y, to ja bym proponował całkowicie co innego. Jak masz rangę to możesz kupić też bliźniaka AW, czyli ghille, tylko z możliwością customize.

Opublikowano

Tutaj muszę się wypowiedzieć. Tpg 1 Pro mam już na perm od 2 lat, a zrobiłem nią max 10k kili, nie wiem nie jestem w stanie sprawdzić bo na stronce nexon coś spier****ł i w zakładce weapon usage pokazuje się tylko jakiś law i miny w ogóle lipa. No ale powiem tak, nie kupuj tego badziewia. Ja bardzo żałuję tego zakupu. Tzn. ja nie wiem może tobie przypadnie, ja po pewnym czasie jak wylosowałem dsr1 sub na 90d tak przywykłem do tego zielonego scopa że jak przesiadłem się na tpg to już nie umiałem tym szczelać, lamiłem i lamię do tej pory tym :D Ogólnie snajpa dobra, uniwersalna, szybka dobra na qs, można kampić, super celność, ale ten scope... Teraz bez wahania wybrałbym aw :*

@Edit

odwalilem :-D myslalem ze ci chodzi o wersje pro. zwykla tpg super jest ale wole aw za tlumik i seksi dzwiek przy oddawaniu strzału ;-)

Grać dwa lata w CA i nadal wybierać bronie po wyglądzie ;__;

Opublikowano

Grać dwa lata w CA i nadal wybierać bronie po wyglądzie ;__;

Zią dla ścisłości, kupiłem tę broń od razu jak zakładałem konto i zaczynałem grać bo taki miałem plan, zacząć od razu z jakimiś permami, sam nie ogarnialem i sugerowałem się tylko opiniami przyjaciół..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a co powiecie na temat l96a1 magnum czy jak to tam się pisze ;D ? faktycznie aw zajebiście wygląda ale jest bardzo ale to bardzo nie celne... zwykłą tpg fajnie mi się gra ale brzydka ;// nie ma przyjemności z grania ;D

Opublikowano

Arctic ładnie wygląda, tłumiczek i wszystko, ale jest strasznie niecelna, zawsze na Oilu na długiej gdy strzelałem nie mogłem sobie trafić, a TPG-1 jest lepsze moim zdaniem od AW, bo po pierwsze za GP, po drugie lepsza alternatywa dla l96 (gp), nie wiem czemu ale wyzywają tą broń od lowów. Chyba że chodziło Ci o TPG-1 Pro, to wiadome bliższy scope, i snajperka uniwersalna po prostu ;)

super magnuma mozna bylo teraz kupic . ;d

Nexon nawet nic w eventach nie napisał, a inni magnumka wykupili w kilka sekund.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...