Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w młodym wieku przez internet.

Wasilu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym zarobić jakieś pieniądze przez internet. Lecz wgl nie wiem jak się do tego zabrać. Na wstępie powiem :
Reflinki odpadają
Nie chce wejść w jakieś bagno i potem mieć jakieś problemy
Jestem niepełnoletni
Na allegro nie mam co sprzedawać

Chciałbym zarobić te pieniądze do wigilii.

Za każdy ciekawy pomysł oczywiście +

nrhr.png
Opublikowano

Napisz ile chcesz tych pieniędzy nazbierać i ile możesz na to poświęcić czasu, będzie łatwiej coś wybrać.

I od razu ci mówie, do Wigiliii nie dasz raczej rady bo na wszystkich stronach jest jakieś minimum do wypłaty i nie zawsze się to szybko zbiera + dodatkowo kilka dni trzeba czekać aż ci prześlą kase.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Napisz ile chcesz tych pieniędzy nazbierać i ile możesz na to poświęcić czasu, będzie łatwiej coś wybrać. I od razu ci mówie, do Wigiliii nie dasz raczej rady bo na wszystkich stronach jest jakieś minimum do wypłaty i nie zawsze się to szybko zbiera + dodatkowo kilka dni trzeba czekać aż ci prześlą kase.

Każdą sumę powyżej 100 zł . Mogę na to poświęcić 6h dziennie.

Ale chciałbym z 300 zł +

nrhr.png
Opublikowano

Jeśli takie kwoty chcesz to polecam ci PPA. Tylko licz się z tym że z dnia na dzień nie zaczniesz zarabiać.

A coś jeszcze prócz PPA?

Jeżeli nie mam ukończonych 13 lat, to mogę założyć konto w banku za zgodą rodziców? Czy dopiero od 13 roku życia i za zgodą rodziców?

nrhr.png
Opublikowano

A coś jeszcze prócz PPA?

Jeżeli nie mam ukończonych 13 lat, to mogę założyć konto w banku za zgodą rodziców? Czy dopiero od 13 roku życia i za zgodą rodziców?

Raczej tylko po 13 roku życia i to za zgodą rodziców.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...