Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam zamiar zagrać sobie w lineage 2. A co mi tam :)

Oficjalny L2 jest płatny (http://www.lineage2.com/), za to priwki sa darmowe.

Wcześniej grałem w metina, ale pora spróbować l2 ;) Nie wyobrażam sobie, że nie grając na normalnym metinie (raty normalne) mógłbym grać na priw metinie o zwiększonych ratach, bo bym po prostu wiele rzeczy ominął i wielu rzeczy nie wiedział.

A więc poprosiłbym o jakiś priw l2 z małymi ratami i spolszczony (o ile istnieje, jeśli nie to trudno) bo chce grę obeznać od początku, a nie na serwerze z ratami 200x. Bardzo proszę :)

Z góry dziękuję, pozdrawiam.

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Opublikowano

Proponuje http://www.lineage.ro/ :) Raty są małe trzeba znać angielski jeżeli chce się coś ogarnąć ale jak na większości normalnych serwerów. Niedługo ma wyjść nowy serwer a jak na razie wejdz sobie na wratha wejdz również na lineage2.pl tam masz opisy questów i poradniki. Jeżeli masz cierpliwość do questów proponuje zrobić spoila ,zarobić na eq i sobie później robić postać pod siebie masz do wyboru Tanka>> Na Raid bossy z Klanem solo odradzam Maga są różne typy magów PP/OL/WC/SH/NECRO/SS i inne Warrior Tyrant/Dagger/Archer/>Destroyer praktycznie do niczego nie potrzebny w nowych wersjach L2 strasznie osłabiony< Gladiator/ możliwe że o czymś zapomniałem ;/ Postacie na Farme to jak pisałem Spoil > strasznie długiego ma questa na profesje 1 i 2 ale może spoinować moby > rzuca czar na moba po zabiciu go wyciąga matsy/itemy/keye na itemy > CRAFT >może robić itemy zależne od levelu , trzeba też wpisywać recki ale wystarczy później postawić manu w mieście i sam zarabia.

Jeżeli pomogłem to wiesz co zrobić ^^

Opublikowano

huhuhuhuhu !!! TinkyWinkyPO mylisz sie...jak dla cb Glad to nic !?to tak samo bys powiedzial ze cleric jest dobry do pvp -.-

edit: a tak poza tym to zelu166 ściągą l2 a jakbyś nie zauważył jest już L2 g4 czyli Gracia:Epilogue a nie Hellbound -.-...z tego co widziałem to lineage 2 extreame...polski low ratowy serwer ^^ tez wlasnie do Epilogue hxxp://www.l2ex.pl/ masz link'a

a tak poza tym napewno ci sie spodoba ta gierka ^^

Opublikowano

Ja polecam l2Extreme ;] dobry serwer ludzi w miarę. I dużo polaków . Dobrze by było również gdybyś miał znajomego który grał trochu w l2 to by ci co nieco opowiedział . Lub kogoś kto grałby z tobą np ty robisz Buffka lub DD a on na odwrót i byście sobie fajnie razem w party chodzili i byłoby raźniej a potem do klanu lub do Aca wpier i klan ci pomoże . Bo L2 to nie M2 i w l2 wiele osób a w szczególności klan są gotowi ci pomóc wytłumaczyć i oprowadzić po świecie L2 ;] Osobiście polecam BD lub PR ;]

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Ja ci polecam server który kiedyś już stał , a teraz znów powstanie jest to server x4 ponownie ruszy 13lutego jest to bardzo fajny server .Kiedyś na nim grałem i jak narazie to był mój pierwszy i najlepszy server a oto link do niego

To jest ukryta treść, proszę

nieregulaminowa sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...