Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Altros unpacker

Sheron�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nie wolno kraść kogoś prace przez ten unpacker :D

Tylko powiedz mi, co oni w tym cliencie mają, co nie było udostępnione, to po pierwsze.

A po drugie wrzuciłem go, aby ludzie mogli sobie modyfikować, robić wh itp.

a item_proto klienta rozpakuje.??

A czemu nie?

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Przejrzałem zapowiedź serwera MPCforum i nie wiem jaki jest sens czegoś wypakowywania? Wszystko jest udostępnione, żadnych nowości.. :|

Ale nie lubię gdy ktoś próbuje zabezpieczyć się przed rozpakowywaniem bądź wejściem poza clientem. Zmienili rozszerzenia, lzo i nazwę index'u i myśleli, że są super. Jedyne czego im gratuluje, to odchudzenia clienta, naprawdę dobra robota.

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Ale nie lubię gdy ktoś próbuje zabezpieczyć się przed rozpakowywaniem bądź wejściem poza clientem. Zmienili rozszerzenia, lzo i nazwę index'u i myśleli, że są super. Jedyne czego im gratuluje, to odchudzenia clienta, naprawdę dobra robota.

Aha.

Btw. Ile ich klient ma MB?

Opublikowano

Skoro nie lubisz to zobaczymy czy uda Ci się rozpakować klienta alistri bo wątpie w to ;-)

top@ nic takiego na serwerze nie ma więc co tam rozpakowywać a WH itd było udostępnione

Opublikowano

Skoro nie lubisz to zobaczymy czy uda Ci się rozpakować klienta alistri bo wątpie w to ;-)

top@ nic takiego na serwerze nie ma więc co tam rozpakowywać a WH itd było udostępnione

Jeżeli mają kupiony security packet od Nexus'a to nie dam rady ;)

A skoro WH itp. było udostępnione, to poproszę linki :)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Jeżeli mają kupiony security packet od Nexus'a to nie dam rady ;)

A skoro WH itp. było udostępnione, to poproszę linki :)

Sam udostępniłeś WH geniuszu >.<

Pavcio Ty wgl nie myślisz >.<

Opublikowano

Sam udostępniłeś WH geniuszu >.<

Pavcio Ty wgl nie myślisz >.<

Z racji tego, iż posiadam serwer i moja opinie o tymże Twoim poście mogłaby być delikatnie wulgarna powstrzymam się, zwłaszcza, iż wcześniej pierdoliłeś o mnie głupoty (Nie wnikam, czy pod wpływem ChujGame)

1384449750-U247153.png

Opublikowano

Szczerze? Zadne osiągniecie, binary zapakowane Themida, keye mialem od razu jak udostepnili clienta, pozatym w ich cliencie jak i na serwerze nie ma nic nowego, same gotowce. No ale moze komus sie przyda, plusik.

Opublikowano

O chuj wy się plujecie, rozpakowanie każdego klienta to nie problem, btw to klient wykorzystywany na ravi, (podjebali z resztą kumple) no a i tak każdy podpierdala klienta z globalów.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Poda mi Ktos Key do unpacka ?

Index: 67686802 6F617364 67733867 796A3339

Pack: 22686177 33687579 61773336 3237322E

Keye wyciagniete z binary, zwykle musisz je poodwracac, ale jak sie troche znasz to sobie poradzisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...