Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|| xxx || ---- { SkyBLOCK } ---- [NON-PREMIUM] >> [24/7] >> [BRAK LAGÓW] >> [+200 SLOTÓW] >> ---- { DOŁĄCZ TERAZ ! } ----

Sebastian977

Zagrasz?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Na 100% zagram !
      14
    • Jeszcze pomy?l?.
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

logo.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witaj w prezentacji serwera SkyBLOCK od DGCraft.pl

--------------------------------------------------------------|------------------------------|--------------------------------------------------------------

| IP: xxx |

| 1.6.4 |

Nazywamy się DGCraft. Naszym największym osiągnięciem jest serwer SkyBLOCK którym biliśmy rekordy graczy online. Czas zrobił co musiał, ale nie poddajemy się !

Jesteśmy ludźmi, którzy w pełni angażują się w życie serwera. Wszystko u nas musi być dopięte na ostatni guzik.

Nasz serwer wyróżnia się od innych wieloma rzeczami np:

1. W pełni zaangażowana Administracja, która chętnie pomagają graczom.

2. Najlepsze Eventy według naszych graczy.

3. Nasi Technicy czuwają nad serwerem 24/7 aby wszystko ładnie śmigało.

4. Doskonała rozgrywka.

5. Staramy się utrzymać pełną kulturę na serwerze.

6. Co jakiś czas wprowadzamy nowości na serwer.

7. Staramy się stworzyć to o co nas proszą gracze.

IP: xxx

Typ: SkyBLOCK

Wersja: 1.6.4

Coś na zachętę:

Witaj ! Znudzony zwykłym trybem singleplayer lub po prostu nudnymi serwerami? Nasz serwer pozwoli Ci zasmakować czegoś nowego !

Na naszym serwerze znajdziesz pełno atrakcji, od parkourów, paintball, hide and seek, survivalgames po inne dające wielką frajdę.

Wejdź na serwer używając IP dgcraft.pl Mile ugościmy twoją osobę i zrobimy tak abyś został jak najdłużej na naszym serwerze.

Zapoznaj się z informacjami na spawnie i zacznij przygodę wpisująć odpowiednią komendę.

Pojawisz się na swojej właśnej latającej wyspie. O tak ! Twój własny zaciszny kącik na którym możesz budować co tylko żywnie Ci się spodoba.

Jeżeli jednak lubisz grać z przyjaciółmi możesz dodać ich do swojej wyspy i razem dzielić czas.

Pamiętaj ,że wspólnie z kumplami możecie stworzyć coś na prawdę wielkiego i pięknego zabierającego wdech w piersiach.

Te najlepsze wyspy będą nagradzane nagrodami dlatego przyda Ci się kilka dodatkowych rąk.

Od czasu do czasu na serwerze są organizowane eventy, na których zdobędziesz mase fajnych i przydatnych przedmiotów, które możesz sprzedawać lub odpowiedno wykorzystywać.

Na naszym TeamSpeak'u także są organizowane eventy, głównie "IDOL" na którym gracze śpiewają piosenki i wygrywają przedmioty.

1385772092-U1056350.png1385772129-U1056350.png

1385772156-U1056350.png1385772212-U1056350.png

Reklamy od YouTuberów:

Opublikowano

Zaraz wejde i zobacze z ciekawości jak to wygląda :) Grałem na tym serwerze pół roku temu i było naprawde fajnie :)

Opublikowano

Super serwer polecam brak lagów administracja jest bardzo dobra w 100 % pomaga na serwerze jest dużo graczy czyli lepsza gra .

POLECAM NAJLEPSZY SERWER SKYBLOCK NA ŚWIECIE :) :) :) :) :) :) :)

Polecam serwer zero lagów, ogar administracja, świetna zabawa

0:55 czerwony skin, to ja biegnę :D

Polecam server w 100% profesjonalny technik i wszystko na najwyższym poziomie. Nic tylko grać.

Zaraz wejde i zobacze z ciekawości jak to wygląda :) Grałem na tym serwerze pół roku temu i było naprawde fajnie :)

Dziękuje za te wszystkie miłe komentarze, nie wiecie jak mnie to motywuje do prowadzenia dalej tego serwera.

Możecie także napisać mi co byście chcieli zobaczyć na serwerze.

Czekam na odpowiedź, pozdrawiam !!

.

Opublikowano

Serwer bombowy! Nie ma co porównywać z innymi SkyBlockami.. Administracja świetnie dobrana, świetna atmosfera, brak lagów, czyli wszystko to, co powinno być na tego typu serwerze.

Wbijajcie, i zapraszajcie znajomkóff :)

Polecam, fidosek.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Kiedy będą jeszcze jakieś eventy?

Staramy się coś wykombinować na cotygodniowy event.

Prócz tego myślimy nad eventem specjalnym. Jeszcze zobaczymy co to będzie.

Śledź nasz fanpage aby być na bierząco.

Opublikowano

A ja gunwo nie polecam.. nie grałem ale braciszek gra.. i co ?
I mu wyspe skasowalo tak jak innym graczom ! A co później ku.. wymyślili ? Jakies kur.. pro elo wyspy i takie dzieci 8 letnie maja skyblocka odrazu w h.. rozbudowanego .. !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano
A ja gunwo nie polecam.

Skąd wiesz, że 8 letnie? Bierzesz przykład po sobie? Sądząc po ortografii, więcej nie masz :D "Gunwo"

Nie grałeś, więc się nie odzywaj.

A tak w ogóle, te eventy będą w tygodniu, piątki, soboty, czy niedziele?

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Skąd wiesz, że 8 letnie? Bierzesz przykład po sobie? Sądząc po ortografii, więcej nie masz :D "Gunwo"

Nie grałeś, więc się nie odzywaj.

A tak w ogóle, te eventy będą w tygodniu, piątki, soboty, czy niedziele?

Eventy są co tygodniowe. Piątek sobota lub niedziela. Zależy na kiedy się wyrobimy.

Opublikowano

Gdy wszedłem na serwer pierwsze co zobaczyłem to chonika ;d

Serwer dobrze skonfigurowany z ładnym spawnem, polecam!

49yxrs.png

Opublikowano

Gdy wszedłem na serwer pierwsze co zobaczyłem to chonika ;d

Serwer dobrze skonfigurowany z ładnym spawnem, polecam!

Dziękuje za miłą opinię, mam nadzieje ,że zostaniesz na dłużej na naszym serwerze :)

.

Opublikowano

WAŻNE OGŁOSZENIE !Dzisiaj (2013-12-08) o godzinie 19:00 rozpocznie się cotygodniowy event tym razem jest to event "Sports Event"Na tym evencie znajdziecie wiele atrakcji m.in. - Wyścigi z przeszkodami - Basen z malutkimi utrudnieniami - Rzut perłą endermana (kto rzuci dalej)Musisz być !Godzina: 19:00Wersja serwera: 1.6.4IP: dgcraft.pl

.

Opublikowano

Pod sumowująć administracja jakoś może ogarnia aczkolwiek poprawki by się przydały. Z tego co mi napisał założyciel serwera planują wprowadzić NPC quest co zapowiada się ciekawiej. Równocześnie dobrze by było dodać wyspy "Neutralne - z innym wyglądem niż te podstawowe" Żeby można było je podbijać. Czy jest to wykonywalne podejrzewam że tak aczkolwiek serwer zasługuje na te 6/10 pkt

Myślę że zagoszczę na dłużej na tym serwerze :)

Opublikowano

Pod sumowująć administracja jakoś może ogarnia aczkolwiek poprawki by się przydały. Z tego co mi napisał założyciel serwera planują wprowadzić NPC quest co zapowiada się ciekawiej. Równocześnie dobrze by było dodać wyspy "Neutralne - z innym wyglądem niż te podstawowe" Żeby można było je podbijać. Czy jest to wykonywalne podejrzewam że tak aczkolwiek serwer zasługuje na te 6/10 pkt

Myślę że zagoszczę na dłużej na tym serwerze :)

Dziękuje za opinię. 6/10 jednak mnie nie zbyt zadawala :(

Podbijanie wysp może być jednak kłopotliwe dla tych nowych graczy, którzy by chcieli w spokoju pograć.

-------------------------

Pro po eventu:

Event bardzo się udał było 100/100 przez cały event !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...