Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Dział Hearthstone?

Ryuozaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Jak wszyscy wiecie, lub nie, Blizzard wydał nową grę, f2p ,która imo przebija DoCa i skoro DoC ma swój dział to może i by zrobić dział dla HSa? :)

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Tak, jak kolega wyżej powiedział, była już taka propozycja. Osobiście jestem na NIE, gra jak na tą chwilę jest mało znana. Z góry uprzedzam, że jeżeli zrobiłem double(/multi)posta to przepraszam, proszę o nie karanie mnie i zostawienie jednego z postów w temacie oraz usunięcie reszty (moich) postów TYLKO W TEMACIE. :P

Opublikowano

No, 20 dni minęło od założenia tamtego tematu, więc teoretycznie cos sie mogło zmienić.. Whatever, chociaż argument że gra mało znana to kiepskie usprawiedliwienie biorąc pod uwage, że macie dział Cabala w którym nikt nic od dwóch dni nie napisał.. >,<

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

No, 20 dni minęło od założenia tamtego tematu, więc teoretycznie cos sie mogło zmienić.. Whatever, chociaż argument że gra mało znana to kiepskie usprawiedliwienie biorąc pod uwage, że macie dział Cabala w którym nikt nic od dwóch dni nie napisał.. >,<

Temat ten miałby sens jakbyś poczekał niedługi czas na premierę open bety

1330007971-U359964.png

Opublikowano

open beta w grudniu, już teraz może być dział bo sam dziś zacząłem grać i powiem, że fajne.

tak

@edit

jakoś smite miał swój dział jeszcze za czasów closed bety

<>

Opublikowano

open beta w grudniu, już teraz może być dział bo sam dziś zacząłem grać i powiem, że fajne.

tak

@edit

jakoś smite miał swój dział jeszcze za czasów closed bety

w dota 2 też ale tam dało się bardzo łatwo zdobyć klucze (w docie nie miałem komu dawać) a tutaj już gorzej

ja jestem na tak

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Poczekajmy jak gra wejdzie w fazę open beta i wzrośnie zainteresowanie tymczasem, Nie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam widziałem w Wowie jak ktoś pytał się o Heartstone ;) . Tak jak pisałem we wcześniejszej propozycji zrobić dział gier blizzarda i dać tam Diablo , Wow-a , Heartstone , Starcrafta i potem jeszcze Heroes of the Storm .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

gra aktualnie jest łatwo dostępna i z kluczami nie ma problemów. niech dział powstanie, bo po jakiego chuja czekać skoro za chwile obt, natomiast o ruch w dziale bym się nie martwił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...