Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PY & PYC] Jak rozpakować ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EHwwh.png

Tak jak w temacie jest może jakaś Osoba która wie jak rozpakować uiscript.PY i uiscript.PYC bo te uiscript.PY i uiscript. PYC są zamiast uiscript.EIX i uiscript.EPK .

Nie wiem jak mogę to rozpakować próbowałem zmienić nazwe PY na EIX a PYC na EPK i Odwrotnie ale nie rozpakowuje się używam Nexusa. PROSZĘ O POMOC jeżeli w złym dziale proszę o Przenieśienie.

@##############################################################################@

# /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// #

# /////////////////////////////////////// BŁAGAM POMOCY PROSZĘ PROSZĘ PROSZĘ PLIS //////////////////////////////////////// #

# ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// #

@#############################################################################@

@##############################################################################@

# /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// #

# //////////////////////////////// JEŻELI W ZŁYM DZIALE PROSZĘ O PRZENIESIENIE! /////////////////////////////////////// #

# ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// #

@#############################################################################@

Opublikowano

Do tego jest potrzebny specjalny unpacker do plików pythona, na necie można znaleźć. Robiłem formata, nie mam tego już, więc jedynie co mogę powiedzieć - to wpisać w google python decompiler.

No tak, nie przyjrzałem się zdjęciu :)

Poszukaj gdzieś na elite unpacker plików w pythonie.

Pewno zmienione lzo, xtea i 4cc :)

Opublikowano

Do tego jest potrzebny specjalny unpacker do plików pythona, na necie można znaleźć. Robiłem formata, nie mam tego już, więc jedynie co mogę powiedzieć - to wpisać w google python decompiler.

to nie sa pliki py zapakowane w root tylko pliki epk i eix ze zmienionymi koncowkami skoro po zmianie nie dajesz rady to maja tez zmienione inne rzeczy zapewne lzo.

sygna1.png

Opublikowano

W jaki sposób sprawdzić lzo ? Widziałem coś związane z XenoxMT2 jakiś program do sprawdzania lzo ?

W jaki sposób sprawdzić lzo ? Widziałem coś związane z XenoxMT2 jakiś program do sprawdzania lzo ?

Pewno zmienione lzo, xtea i 4cc

Jak to sprawdzić i zmienić na takie abym mógł rozpakować ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...