Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra w DICE

konrad@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na jak grać w kostkę jeśli jest to np stawka Low 500k /High 1kk/3kk , daje gościowi np te 500k i mówię low i trafia np 2 i mówi 1 i co dalej?

Opublikowano

Witam na jak grać w kostkę jeśli jest to np stawka Low 500k /High 1kk/3kk , daje gościowi np te 500k i mówię low i trafia np 2 i mówi 1 i co dalej?

Tak..

Opublikowano

jeżeli grasz h/l i wywoławcza jest 2cc, koleś daje ci 2cc (low 1-3, hight-4-6) jeżeli bierze l i trafia to ma 4cc, tyle musisz mu wypłacić, natomiast jeżeli chce grać dalej to wybiera czy za 2cc i 2 mu oddajesz czy za całość, jeżeli za całość to obstawiasz (nei oddajesz mu) to 4cc jeżeli znów wybierze l i wypadnie np 5 to traci całe 4cc

Opublikowano

Ogólnie dzięki bo może w przyszłości będę rollerem ale ja jestem jako gracz w dice ten który daje kasę żeby wygrać kase... mimo to i tak daje + i proszę powiedz jak to jest z graczem xD

A i jeszcze 1 sprawa jak grałem z gościem dałem 5cc powiedziałem Low i trafił 3 bodajże i powiedział 1 ? i co to znaczy?

Opublikowano

a więc, przykładowo, gracie o 2x więcej wygrana (najczęściej)

masz do wyboru

Low 1-3

Hight 4-6

Dajesz komuś przykładowe wcześniej 2cc, i wybierasz L, przyznajmy, że wygrałeś więc masz 2x więcej (4cc) możesz powiedzieć "pay" (wypłata) albo gra dalej:

1. możesz wypłacić 50% czyli 2cc i obstawić znów 2cc, jestes na 0 i grasz dalej l bądź h

2. możesz wypłacić (pay) i dostać 4cc, 2 wygrałeś

3. wygrałeś możesz powiedzieć all H (przykład) przyznajmy, że znów wygrałeś, obstawiłeś wszystko czyli i wygraną i to co miałeś więc otrzymujesz 2x czyli 8cc, możesz grać dalej lub wypłacić (pay), jeżeli znów powiesz all h (przykład) i przegrasz nie dostaniesz nic

jaśniej :P? czy coś jeszcze, wal śmiało :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...