-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Oberu
Oberu
Mam problem ..
Dostałem komputer od sąsiada ponieważ kupił sobie nowy a ja potrzebowałem by cos podlaczyc pod telewizor i przeglądać sobie Neta iple itd .. Komputer podziałał mi 2tygodnie .. Wiedziałem ze zasilacz jest do dupy ale i tak podkrecilem procesor amd x64 5000+ 2.6ghz x2 do 3.4ghz pochodził tak z 10h bez problemów no i zawiesił sie w pewnym momecie .. Gdy go chciałem zrestartowac to po zrestartowaniu pokazał sie odrazu networking boot i boot z dyskietki ? + wentylator z cpu sie nawet nie zakręcił .. (Nie mam glosniczek ) po chwili komputer sie wyłącza .. Próbowałem zworka restartowac cmos itd ale to nic nie dało i zastanawia mnie czy to psu czy mobo ? Bo zasilacz modularny moge mieć coolmaster 600w za 30euro a wczesniej był jakiś na T.. Nie pamietam nazwy a nie chce mi sie go szukać w szufladzie .. Ale miał 400w i naprawde był chujowy .. A wiec czy to psu czy mobo ? + jak sprawdzic czy mobo nie padło ? Bo psu wiem ze miernikiem mozna sprawdzic ale moj miernik pożyczyłem i bede go miał za jakies 3 tyg :/
Liczę na pomoc
za konkretne odpowiedzi daje like (jutro bo limit)
Asus Motherboard H81M-E
Intel Core i5-4690,s1150
Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB
Cooler Master G650M Modular
Corsair Hydro H110
Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5
Creative Sound Blaster Z
Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM
Samsung 840 EVO 500GB
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.