Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Jak grać 1v1

nn31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, z tej strony Labqin, zapraszam serdecznie na film w ktorym pokazuje wam jak zachowywać się i jak grać na arenie classic 1v1.

Po treningu jest przykładowy mecz z Henkiem w którym staram się pokazywać niektóre stuczki z treningu. Miłego senasu.

http://www.haxballtube.com/watch/306d7eea6e

Opublikowano

Poradnik fajnie przedstawiony,strasznie długie to,jakiś dodatkowy skill się przyda :)

oto poradnik jak zajebiscie robic lamona w chuja.

+100000 szacunku na dzielni dla Ciebie !

Opublikowano

Poradnik fajnie przedstawiony,strasznie długie to,jakiś dodatkowy skill się przyda :)

oto poradnik jak zajebiscie robic lamona w chuja.

+100000 szacunku na dzielni dla Ciebie !

Akurat tobie na pewno się to przyda xD

A za to lemona like ;]

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Owszem przegrałem z heniem bo heniu się już bardzo fajnie rozwinął, mam godnego sparingpartnera, skupcie sie na tym co wam proboje przekazac, pocwiczcie troche samemu na pustym roomie te zagrania i NIE GRAJCIE NA CHROME. Chrome to jest najgrosza przegladarka do haxa ponieważ kulka którą sterujemy jest najwolniejsza. Tracicie na tym 3/4 waszego refleksu i szybkosci.

Opublikowano

Oboje stwierdziliśmy że ja jestem Mertesacker, czyli stary, opanowany Niemiec, którego trudno przejść i przede wszystkim jego celem jest nie popełnienie błędu.

Labqin to młody, utalentowany Ramsey, który robi dużo szumu z przodu, ale umie też walczyć w defensywie, lecz przydarzają mu się także błędy.

Piszta do nas w tych sprawach, pomożemy :)

Doszliśmy także do wniosku, iż Lamon jest naszym forumowym Bentnerem, rozrabia, próbując być "Bed bojem", ale mu nie wychodzi i przez to go wielu nie lubi, na boisku pląsa się z przodu płacząc jak to my jesteśmy chujowi i nie możemy mu podać idealnej piłki, bo jest za plecami obrońców i się nie może pokazać. Jednym zdaniem, jest to idealny przykład jak nie być haxballowcem.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Słabo chłopcy, bardzo słabo. Labqin nie potrafisz grać 1v1, a robisz na temat poradnik, jedna wielka beznadzieja.

btw. jak chcesz mnie robić w chuja, to najpierw ze mną raz wygraj B)

@down

po co? i tak sie nie przyznasz, że przegrałeś.

@down

btw. znająć twoje wybryki i brak jakiegokolwiek honoru, powiedziałbyś, że wbiłem na 2 przeglądarce twoim nickiem.

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam, proponowałem Ci 1v1. Ale z jakichś dziwnych powodów odmówiłeś. To teraz tak przy wszystkich, zagraj ze mną 1v1, nagramy i wrzucimy tutaj i się okaże czy faktycznie przy Tobie jestem amatorem.

edit up// To będzie nagrane i tutaj wrzucone. Naucz sie czytać, niby jak miałbym się nie przyznac do tego ze przegralem jak to video to bedzie oczywisty dowod na to? Oczywiscie ZAKLADAJAC ze przegram. A to niemożliwe, nie przeciw Tobie.

Opublikowano

Haxball to gra, w której każdy sam tworzy grę. To od niego samego zależy czy będzie jednym z lepszych czy gorszych.

Poradniki do hax'a to według mnie niezbyt dobry pomysł, no może tam jakiś człek zobaczy pomysły na tricki, ale to od niego samego zależy czy będzie umiał czy też nie.

W hax'a trzeba trenować, wyrabiać refleks, opanowanie, taktykę itp. (ogólniej skill). :)

Ale się postarałeś to +. :P

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...