Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój nietypowy pojazd

Pan Poro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za rok idę do innej szkoły, która jest położona za miastem. Trochę to będzie daleka droga a nienawidzę jeździć autobusem. Wpadłem na pomysł, że ja i mój konik możemy przecież przejeżdżać z domu do szkoły (tam jest miejsce gdzie bym mógł go zostawić). Tylko jest parę problemów...

Jak będą się zachowywać ludzie, gdy zobaczą mnie jadącego na Zbyszku(imię konika)?

Jak byście wy się zachowali widząc człowieka jadącego na koniu?

Jak zachowają się osoby prowadzące motory/samochody?

Do wszystkich osób co uważają to za "troll"...

Obok szkoły jest stadnina a i szkoła daje za pewną opłatą naukę jeździectwa.

0tp3.jpg

Opublikowano

Masz 16-17 lat i chcesz jeździć do szkoły na koniu...? Słaby troll...

Top: jak mieszkasz na wsi, to co dziwnego było by jakby ktoś na koniu jechał?

Opublikowano

To troll bo nie ogarniam xD?

Nie, to nie żaden troll. To nawet śmieszne nie jest. Ja zawsze jestem poważny...

0tp3.jpg

Opublikowano

Marne prowo.

Ale, żeby nie spamować. To ja osobiście bym się zdziwił i troche wyśmiał kogoś kto by przyjechał do szkoły na koniu.

Opublikowano

Widać, że jesteś poważny.

Nie pisz takich głupot. Prawdopodobnie znasz odpowiedź na to pytanie, ale idiotyczny temat musiałeś założyć.

Wprowadź go do klasy nikt nie zauważy.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Za rok idę do innej szkoły, która jest położona za miastem. Trochę to będzie daleka droga a nienawidzę jeździć autobusem. Wpadłem na pomysł, że ja i mój konik możemy przecież przejeżdżać z domu do szkoły (tam jest miejsce gdzie bym mógł go zostawić). Tylko jest parę problemów...

Jak będą się zachowywać ludzie, gdy zobaczą mnie jadącego na Zbyszku(imię konika)?Będą robić rolfa na ziemi przez x czasu.

Jak byście wy się zachowali widząc człowieka jadącego na koniu?Patrz wyżej.

Jak zachowają się osoby prowadzące motory/samochody?Sądzę że najlepszym wyjściem byłoby jakbyś jechał na tym koniu z kilkaset metrów od autostrady żeby nie spowodować wypadków.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...