Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] 30 k złota

navendoston

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Uzbierało mi się w końcu 30 k złota, i chciałbym się spytać jakie czołgi mam kupić

Interesują mnie tylko czołgi za całą kasę , wolne doswiadczenie bedzie w innym czasie, zarobione z tych właśnie czołgów.

Sloty mam, też nie potrzebuję.

Więc proszę o wypowiedzi :)

Dodam - To moje konto tak jakby 4fun na złoto, nie mam zadnego czołgu premium jeszcze :D

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Nie ma czołgu premium za 30k złota, najwięcej jest 12k ;)

ps skąd tyle golda o0?

Opublikowano

is-6 jest dla graczy z dużym skillem :) Trzeba chować wieżę ( wiem jak to bezsensownie brzmi :P ). Osobiście polecam Jadźke 88, a jeżeli TD Ci nie leży to T34

Opublikowano

Lowe, jeszcze mają mu dac buffa w nastepnym upie.

Że tak od tematu..prosze o info, źródło bo to może być ciekawe:)

Ja mam T34..osobiście ci polecam abyś tylko pokazywał wieże..piękny DMG/Penetracja..na premium 100k na bitwe na lajcie..

Opublikowano

jg 88 i t34 za reszte premke kup a nie 2 premki ci starcza ja mam jh 88 i t34 i fajnie sie zarabia ;)

moim zdaniem 3 jest nie potrzebna ...

te czolgi sa najlepsze do zarobku ;)

Opublikowano

JqTiger 88/Lowe/T34 któryś z nich do robienia kasy i wolnego expa jak chcesz przenosić potem. Dokup premke na tydzień/miesiąc i nakurwiaj ;p

Szkoda, że KV-5 nie można kupić ;/ Także przyjemny czołg

joker%20sygnatura.jpg

Opublikowano

Szkoda, że KV-5 nie można kupić ;/ Także przyjemny czołg

Można ale w sklepie z podarunkami ;)

Opublikowano

4fun to fcm50t i kasa tez niezla , ale czolg dosc trudny

dla czystego zarobku jadzka 88 jest najlepsza , ale tez trzeba ja ogarnac

lowe ma dostac buffa do pancerza i depresje dziala maja mu zwiekszyc , myslalem o zakupie tego cuda ale za 2 tyg bedzie vk 72.01 ;) wiec bedzie ma czym zalogi szkolic

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

Golda kupilem.. Nie kupilem 30 k na raz, ale gralem na innym koncie troche doswiadczonym, i zalozylem takie, jako iz tam mam troche slabe staty, chce tu koxic.

Co myslicie o jagdtiger 8.8 z zaloga 100 od razu i Lowe? Chodzi o klepanie wolnego

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Golda kupilem.. Nie kupilem 30 k na raz, ale gralem na innym koncie troche doswiadczonym, i zalozylem takie, jako iz tam mam troche slabe staty, chce tu koxic.

Co myslicie o jagdtiger 8.8 z zaloga 100 od razu i Lowe? Chodzi o klepanie wolnego

Bardzo dobre rozwiązanie.

Zrobisz troche expa i na TD'ki i linie od E-100 + masz 2x załogi

Opublikowano

Jeżeli chcesz iść w Niemców, to jak najbardziej. Jeżeli masz już jakiegoś Ferdiego/JgTigera to nie kupuj załogi (tylko przekładaj) (JgTiger 8.8)

To samo, jak masz już Tigera albo cosik dalej (nie kupuj załogi do Loewe tylko przekładaj)

Tak ogólnie to polecam JgTigera 8.8

Co do Loewe się nie wypowiem - wydaje mi się przyjemny

Opublikowano

Lowe dostanie buffa, więc będzie to dosyć fajny czołg.

Celne działo + buff do depresji zrobi z niego świetnego snajpera, będzie mobilny + rzadziej będzie się palił.

Jg 8.8 chyba najlepszy td z premium ( w sumie nie ma wielkiego wyboru ), całe podwozie to JgTiger 9t, gdy schowasz dolną płytę 10t mają z tobą problem. Ma działo, które spamuję co 5sec, dobra depresja działa i przyzwoita penetracja. Jak na swoją masę jest dosyć mobilny i skrętny, z hamowaniem sprzęgłem kręci się jak baletnica. Minus jest taki, że ma dosyć słabe camo i jest wielki ;)

Osobiście wybrałbym Jg 8.8, sam zamierzam go niedługo kupić z racji, że mam już do odblokowania jg pz e-100, a załoga tam na 5 perkach.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Z tego co czytam to jak masz inne konto to powinieneś wiedzieć co Ci się podoba. Więc myślę że (raczej nie) będziesz koksic skoro o takie coś pytasz, a wydanie nawet 100k golda nie zrobi z CB ogarniętego gracza. Posiadam IS-6- całkiem fajna zabawka. Lowe jak dla mnie nudny czołg choć warty swojej ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...