Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cho'Gath na midzie

Szywacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kiedys gralem duzo cho gathem na midzie i mam nim calkiem niezle win ratio, oczywiscie to juz chwile temu nim gralem i teraz chcialbym sie was zapytac; Czy Cho'Gath dalej sobie rownie dobrze radzi na midzie jak kiedys? Dawniej bardzo fajnie mi sie nim gralo i chcialbym nim jeszcze pograc, oczywiscie chodzi mi o dywizje Platyna i wyzej ;) jakby ktos z tego przedzialu mogby sie wypowiedziec to bylbym zadowolony, z gory dzieki ^^

Opublikowano

Jak najbardziej polecam. Jeżeli twój jungler będzie bardzo dobrze ogarnięty i skomponuje Ci parę dobrych ganków, jesteś w stanie wygrać grę 2vs5. Podrzucenie oraz ult (Q+R) jest naprawdę dobrym i zgranym combem. Heal z E, oraz silence w teamfightach naprawdę się przydaje. ;)

Dywizja raczej tutaj nie ma nic do znaczenia, po prostu widuje tylko pare cho'gath'ów na grę, bo grają nim tylko nieliczni na wyższych ligach, który go ogarniają. :)

8372383248.png
Opublikowano

Jak dla mnie jest lepszym pickiem na Top lane.

Utrzymujesz sie na lini w nieskonczonosc, dzieki pasywce, tak jak to Top laner potrzebuje. Harras, wszystko jest.

Cho jest lepszym pickiem na topa.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jak dla mnie jest lepszym pickiem na Top lane.

Utrzymujesz sie na lini w nieskonczonosc, dzieki pasywce, tak jak to Top laner potrzebuje. Harras, wszystko jest.

Cho jest lepszym pickiem na topa.

Nad tym można myśleć ,ponieważ ma niesamowity burst + silence który jest zabójczy na midzie ;D

Opublikowano

Jak najbardziej polecam. Jeżeli twój jungler będzie bardzo dobrze ogarnięty i skomponuje Ci parę dobrych ganków, jesteś w stanie wygrać grę 2vs5. Podrzucenie oraz ult (Q+R) jest naprawdę dobrym i zgranym combem. Heal z E, oraz silence w teamfightach naprawdę się przydaje. ;)

Dywizja raczej tutaj nie ma nic do znaczenia, po prostu widuje tylko pare cho'gath'ów na grę, bo grają nim tylko nieliczni na wyższych ligach, który go ogarniają. :)

Kid mod iiii...

Pasyw jego leczy, a nie Heal z E...

Opublikowano

Kid mod iiii...

Pasyw jego leczy, a nie Heal z E...

Ej, ej, ej. To E uaktywnione nie leczy, po zabiciu stwora :D?

Stwierdzam, iż ChoGath zrobił mnie w balona ;(

8372383248.png
Opublikowano

Cho na midzie jest dobrym pickiem

Ma podrzucenie Silence Sustain z pasywa true dmg z ulta które sieka milion dmg po 20 minucie lecz jak dla mnie lepiej wychodzi mu jungla bo tam nie potrzebuje AP a dmg ma zawsze z Ulta.

Opublikowano

Ej, ej, ej. To E uaktywnione nie leczy, po zabiciu stwora :D?

nie

nie jest mobilny ,brak escape ,combo zalezy od q

dmg ma ,jest tankowaty ,sustain

dobry ale nie na ta mete

­

Opublikowano

Postać jest dobra,ogółem nawet nawet DMG,sailent,podrzut oraz stacki HP na ulti.

Niestety teraz postacie mało mobilne i te które nie mają mechanizmu escape wyszyły z mody,dajmy na to że dostaniesz ganka,Twoich ratunkiem jest podrzucenie wrogów(co zajmuje czasu) oraz flash(wysoki cooldown).

Ogółem to jak Ci szło to możesz spróbować,ale wątpie że się spisze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...