Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Metin2 Dedyk A Legalność

D3h4ck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie.

Zamieżam postawić serwer dedykowany z płatnym item shopem.

Obawiam się tego że dostane wezwanie do sądu za nielegalne pliki itp, z tego co wiem to założyciel insomni dostał.

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Właściciel insomni dostał wezwanie za zerżnięcie szablonu z Metin2PL ;]

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

Heh, Stawiać dedyka bez zadnych dotacji itp to bezsens;p

Chyba że sie jest milionerem, kto by wydawał 500zl misięcznie za zabawe innych ^^

Aha BaSiA o tym że został wezwany za szablony to nie wiedziałem ^^

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Za pliki serwerowe dostać napewno nie dostaniesz, prędzej klient gry. A co do IS, jeżeli będziesz się uczciwie rozliczał z państwem - skarbówka 22% od zarobionych PLN'ów to nie powinieneś mieć żadnych problemów.

Opublikowano

Hmm no to widze że moge brać się za clienta 2008:D A co z tym jak ludzie będa grać przez spolszczenie a nie przez mojego clienta?? Bo z tego co wiem malo kto lubi pobierac 550mb

Opublikowano

@Up:

Postaraj się zmniejszyć wagę klienta do jak najmniejszej.

http://www.mpcforum.pl/topic/107566-pakowanie-klienta-rozmiar/page__p__695591__fromsearch__1entry695591

Za wysoka.

Opublikowano

Pobieranie opłat za serwery prywatne i ogólnie opłat za coś do czego nie masz praw autorskich jest nielegalne i karalne. Wszystkie pliki serwerowe czy nie serwerowe mają prawa autorskie GameForge'a czy YMIR.

Opublikowano

nie ważne jaki byłby to prywatny serwer, ani grosza bym nie wydał na IS-do niego. Nikt, kto tutaj robi serwery nie da Ci gwarancji, ze serwer będzie działał następnego dnia.

NIE - SERWER OFF. - i nie pytaj mnie o to.

Watch your back.

Nowe filmy:

http://www.youtube.com/user/ClickHourDone

Opublikowano

a nie lepiej że zamiast is byś zrobił miesięczny abonament tak jak to zrobił na serwerze clad3815 jeśli są jakieś błędy proszę się nie bulwersować

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Opublikowano

Zależy jak byś miał naprawdę dobrego dedyka, serwer dość dobry i stabilny to taki abonament miałby sens choćby dlatego że IS byłby w grze, mam na myśli handlarzy itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...