Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] GameCIH nie działa :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam root i postanowiłem zainstalować gameCIH aby zmniejszyć lub zwiększyć prędkość w grach.Ok przyznaje zgodność w supersu , włączam gamecih , wchodzę w gre i próbuje przyspieszyć lub zwolnić i nić nie reaguje i tak w każdej grze na żadną nie działa. Wiecie czym to może byc spowodowane ? Proszę o pomoc testowałem ten program u kolegi na tablecie i jest wszystko ok wiec to coś nie tak jest u mnie :(

Opublikowano

A inne opcje game cih ci działają...?

Tak czy inaczej wyczyść dane game cih i odinstaluj. Jeśli masz najnowszą wersję, to spróbuj zainstalować jakąś starsza lub odwrotnie.

Jeśli to nic nie da, to pobierz game Guardian. Tam też jest opcja speed.

Opublikowano

Nie nie działa mi w nim nic np. dodanie kasy do do gry. instalowałem już chyba każdą wersje jaką znajdowałem w necie tylko że jak instaluje jakaś poniżej gamecih 3 to po wlaczeniu speed od razu mówi że to demo czy cos takiego. Game Guardian tam samo nie działa wg nie pojawia się to od przyspieszania gry :( Zrobiłem też root na tablecie i to samo nic nie działa. To chyba winna root (SuperSU) zawsze pyta mnie o przyznanie prawa i wg akceptuje itp. i nic nie działa. Dajcie może jakiś sprawdzony temat do rootowania urządzeń. Ja robiłem root kingo android root

Opublikowano

Ten komunikat, że to demo czy coś takiego pojawia się gdy game cih nie ma dostępu do internetu. Sprawdź na włączonym wi-fi...

Opublikowano

A masz może wyłączone debugowanie USB?

Może to przez android zainstaluje u siebie 4.1.1 i zobaczę czy też tak będę miał.

Linux pozwoli wycisnąć ostatnią łzę z twojego procesora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...