Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Perfekt bojowy

styxu12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie gram na serwerze gdzie wchodzą bony 10/15 i nadesżło mnie pytanie odnośnie bojowego dla mentala oczywiście pefekt:

1. ludzie 10%

2. szycie 10%

3. siła 12

4. witalność 12/omdlenie

5 zaklęcie

Który bon wybrac witala 12 ponoć dodaje do skilli i 500 hp czy może omdlenei, które też się sprawuje w pvp zwłaszcza przy jednoręcznej?

Opublikowano

1. dla mentala omdlenie nie potrzebne jest wo gule - mental ma 2 skile co dają omdlenie to wystarcza

2. nie słuchaj ze przeszywa dla mentalna mental ma być twardy i bić mocno

wiec

1. luda

2. kryt

3. zaklecie

4. energia albo zwinka zwinka daje ci do uniku i tez doskili jak energia troszke hp i do skili

5. sila

inwestycja w regeneracje hp i zaklecie to podstawa u menta ja mam u siebie nawet nie 40% na strzały i tak hu mi robia miecze max 2 reka max sztyle max zaklęcie max regeneracja max i tylko stoję nim i skilami piz.gam bo regeneracja nie działa jak się ruszasz tylko w miejscu jak stoisz wiec jak je ma wbudowane bony w np kolce czy co kol wiek regeneracji to one przy machaniu mieczem bo wtedy

biegasz nie działają do tego tez nie słuchaj jak ci powiedzą ze nie wbijaj silnego na p to się nawet nie słuchaj u mnie tam gdzie gram tez byli tacy ze się smiali ze mnie ze na p mam silne

a tera wszyscy biegaj na p , wbijaj bo dostajesz wtedy mniej z strzał skili np sura bm szaman

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. luda

2. kryt

3. zaklecie

4. energia albo zwinka

5. sila

z 2 reki mało kto bije w 2 reka służy właśnie do skili a nie do machania

zwinka daje ci do uniku i tez do skili

energia troszkę hp i do skili

a i tez ważne jeśli na tym serwie co grasz można wbijać skile np z 19 na 20 to wszystkie skile atakujące staraj się wbić właśnie z np 19 na 20 wtedy metal to maszyna do niszczenia innych przyszywka tylko i wyłącznie body

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...