Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Reszty Ekipy! Projekt: Sentylia.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Poszukuje ekipy do stworzenia najlepszego prywatnego serwera do metin2 wszech czasów, pliki serwerowe mam gotowe pod hard serwer tworzone przez 4 lata, dlaczego mówię że to będzie najlepszy hard serwer 2014R? Bo mam wielkię doświadczenie w wiekszości dziedzin, jestem założycielem serwera Concordia lecz z trudnej sytuacji było mi pisane odejść, oraz [HGM]Yirumi na serwerze X-World.

Sentylia.eu to będzie stary metin2.pl bez kostiumów i tych innych syfów exp 1.5x jak na metin2.pl a więc chce zrobić dobry hard.

Posady które biorę na siebie przy Projekcie: Sentylia.eu

-Pisanie .Lua ( Jestem na dość wysokim poziomie w tym. )

-Pisanie .Questów ( Perfect master w pisaniu questów, dungeony itd, itp wszystko kumam )

-Pełna edycja Klienta ( Klient Master, Posiadam Klienta 2013R z SkyBoxem nowymi texturami ) ( Klient przygotowany pod Projekt: Sentylia.eu )

-Profesjonalna edycja Plików Serwerowych.

-Profesjonalna edycja Bazy Danych.

-Profesjonalna edycja Team Speaka.

Posiadam w pełni gotowe Pliki Serwerowe które tworzone były przez 4 lata ( 0 bugów, pełne questów typu Polowania, Metinolog, Strony Pamiętnika i większość questów z Globalnego Serwera, całe pliki są spolszczone i nie posiadają ani jednego Buga włącznie z naprawionym ostatnim bugiem który wywołał chaos "Wywalanie Channeli Komendami dostępnymi dla graczy".

Poszukuję:

Sponsora ( Wiek 21 Lat + )

Który opłaci Dedyka/Team Speak 3/ Stronę PhP oraz Forum IpB z góry do czasu startu serwera + rangę Server Admin czyli [sA] na serwerze ( Ranga opiekuna serwera ) Osoba z tą rangą musi posiadać doświadczenia na temat ataków DDOS oraz obraniać wszelkie ataki na serwer. Dedyk musi być stabilny, system filtrujący ataki DDOS, Dużo Ramu, dużo Rdzeni, Procek najlepiej Intel Core i7

SERWER ADMIN OTRZYMUJE NAJWIĘKSZE ZAROBKI Z IS'U CZYLI OKOŁO 40-45% z CAŁEJ ZAROBIONEJ SUMY Z IS, NA POTRZEBY OPŁATY DEDYKA + ABY TEŻ MIAŁ COŚ DO KIESZENI.

Do tego poszukuję:

Web Mastera który postawi perfekcyjną stronę z IS/ Forum IpB + do tego dostanie rangę [TECH] na serwerze.

Moje pliki są profesjonalne, były tworzone przez 4 lata moje doświadczenie technika serwerowego to 7 Lat sam stworzyłem pliki serwerowe przez 3-4 lata wszystkie łatki w pliku game połatane itd zamierzam stworzyć coś w stylu Metin2 PL z Roku 2008-09 bez systemów energii i tych innych syfów max lvl 99.

Co Oferuję?

-Jeśli ekipa będzie zebrana i zaczniemy robić serwer to oczywiścię z ISu każdemu % z zysków będzie przydzielony to nie są pieniądze typu 200zł czy 300 ale około 1 tysiąca miesięcznie a to dość spora suma za chwile pracy.

SERWER ADMIN OTRZYMUJE NAJWIĘKSZE ZAROBKI Z IS'U CZYLI OKOŁO 40-45% z CAŁEJ ZAROBIONEJ SUMY Z IS, NA POTRZEBY OPŁATY DEDYKA + ABY TEŻ MIAŁ COŚ DO KIESZENI.

Czy posiadam kogoś kto zareklamuje serwer? Tak ale to zostaje na razie tajemnicą. ( Duża ilość wyświetleń u YouTuber'a )

Jeśli ekipę zbierzemy dość szybko to kupujemy TSa i działamy, mam dość wolnego czasu a zrobił bym kawał dobrej roboty.

Ekipę zaczynam zbierać już od teraz! Piszcie na PW na MPC.

Ekipa na tą Chwilę:

[GA]Paradise

[GA]NexT

[sA]??? ( Nick jeszcze nie wybrany )

[sGM]??? ( Nick jeszcze nie wybrany )

P.S. nie mogą to być osoby które słabo się znają na tym, szukam tylko doświadczonych ludzi a więc jeśli znasz się na czymś w połowie to odpuść sobie bo to ma być solidna robota i najlepsza produkcja 2014 roku i ma zbić wszystkie serwery po koleii.

Planuje start na 13 Stycznia.

Pozdrawiam

Paradise

Opublikowano

Witam, znam tego klienta, zanim zdecydujecie sie na wspolprace z nim pragne sie podzielic z wami kilkoma infomacjami:

-MOZE i sie zna na plikach ale na grze od strony gracza nie ma zielonego pojecia, wszystkie jego super hiper mega pomysly konczyly sie failem, przykladem jest x-world na ktorym po jego niezwyklych pomyslach gralo okolo 20 graczy,najsmieszniejsze w tym wszystkim bylo to, ze robil sondy dla graczy o swoich"pomyslach" gracze glosowali na nie, on i tak to wprowadzal bo oczywiscie on wie lepiej.

-nastepnym serwerem na ktorym sie pojawil jest serwer Concordiamt2(nicki Amnesja, pozniej LosTT. Podsumowujac jego prace na concordii..szczerze powiedziawszy nie wiem od czego zaczac wiec moze byc chaotycznie, a wiec zacznijmy..mialybyc polaczone 4 mapy w 1 duza, lecz chyba kolega nie wiedzial jak to zrobic i z 4 map zostala tylko 1.nagrody po biologu po relogu znikaly, takze tego nie naprawil, questow do ox'a nie poprawil,turniej pvp wielka porazka 0 organizacji, wprowadzony nowy wyglad mapy ognistej ziemi respy metinow zostaly z oryginalnej mapy i respily sie w skalach, takze nie podolal temu zadaniu.poprawa questa od zuo kolejny fail.gdy mial swoje kolejne pomysly i koledzy z TEAM'u byli na nie, traktowal ich jak ludzi z "trzeciego swiata"(nie chce wypisywac tu wulgaryzmow)..eventy..nagrody takie ponadawal ze rynek na serwerze by upadl calkowicie, naszczescie [sA]Creq nad tym zapanowal.A na koniec jego pracy na concordii zanim zostal wyrzucony na zbity pysk pokazal swoim kolegom z TEAM'u jaki ma do nich szacunek, i ze byli w bledzie ufajac mu w 100% i komenda /i narobil sobie sakiewek, ktore zostaly wykryte i usuniete przez [sA]Creq - wiecej informacji odnosnie tego zainteresowane osoby znajda na forum concordii.

Rowniez pragne dodac, ze nigdy niczego sam nie zrobil, jego domena w "nowosciach" to mpc forum oraz epvp.

Moim zdaniem, jest on nie dojrzaly emocjonalnie.

osobiscie nie polecam.

PS.Nie zdziwie sie jak pliki sa z x-worlda i concordii.

Pozdrawiam,

x-world Hellspawn

concordia Thug

Opublikowano

Prosiłem cię o wypowiedz? bo widać że się starasz i dość lubisz bajki wymyślać...

Na x-worldzie było 50 graczy nie z mojej winy tylko z winy braku reklamy + jak ja dochodziłem na x-worlda to było z 80 graczy? :L

Po drugie co do sond? WTF? zobacz sobie moje sondy na forum wszystkie są skończone pomyślnie dużym prowadzeniem głosów a więc co za bajki wciskasz to oni nie chcieli nic wprowadzać ani się mnie słuchać mimo że rynek updata tak samo jak liczba graczy na concordii co chwilę, a wy sobie nie potraficie poradzić z tym tak jak powiedziałem, ten serwer bezemnie jest niczym, bo ja go stworzyłem i zawsze będę GA tego serwera mimo że mnie tam niema. Creq sobie tylko może powiedzieć że to jego serwera bo ma władzę nad dedykiem, tego czego ja nie miałem.

Co do 4 map w jedną dużą nic nie powiem bo sama administracja zabroniła mi tej dużej mapy wprowadzać bo to miała być mapa do "zuo" a ja ją oczywiścię wybrałem pierw do mapy do expienia na 87 poziom.

Nagrody po biologu - to nie moja wina że Creq nie wyczyścił bazy danych przed startem serwera dokładnie, ja wyczyściłem tylko to co mi powiedział a tabela quest nie została wyczyszczona i jej logi.

Pytania do oxa są naprawione już od bardzo dawna i leżą u mnie na Pulpicie ale odszedłem i nie dostaliścię ich.

Turniej PvP - nawet się nie wypowiem bo mam dość tłumaczenia wam tego.

Piekło - wprowadziłem tylko blazing purgatory wygląd mapy został zmieniony ale tylko tam gdzie jest wejścię do blazing purgatory a dokładniej tam metiny się nie respią dum dum dum dum.....

Wielkie Zuo od dawna gotowe i są u mnie na pulpicie ale odszedłem i nie dostaliścię jego i nie dostaniecie.

ja traktowałem ich jak śmiecie? to dlatego odszedłem że to wy mnie tak traktowaliścię.

Fajnie że eventów ja nie robiłem ale dobra.

Co do sakiewek to jest wymysł Creqa bo Uzurpator który reklamuje serwer powiedział że jeśli Amnesja odejdzie to odejdzie też on a więc tym textem że amnesja narobił sakiewek zatrzymał uzurpatora i jedyną reklamę serwera.

I ostatnie nawet jak te pliki są z tych serwerów to co z tego? jak to są moje pliki :L

na team speaka się wam włamałem dlatego właśnie że moje dobre imię na team speaku zostało bardzo mocno zniszczone, creq i całą administracja wmówili graczom że wyleciałem bo itemy rozdawałem itp itd a to jest nie prawda! właśnie dlatego że tak zrobiliścię, wmówiliścię graczom kłamstwa, teraz macie team speaka z permissionami jak by je ustawiał ktoś na ślepo.

Creq dobrze wie jedyny że jestem nie winny i nie rozdawałem itemów ale po co mówić graczom prawdę że odszedłem z własnej woli zamiast "rozdawał itemy i został wyj***any"

Pozdrawiam.

Nowicjusz
Opublikowano

również podpisuje się pod Thugiem.

nie polecam współpracy z tym osobnikiem, na pierwszy rzut oka wydaje się wporządku, jednak pozory mylą. :)

catmu.jpg

wiele serwerów za mną, ale jeszcze więcej przede mną!

Opublikowano

może jeszcze krzysiu cały serwer namówisz aby napisali jaki ja kłamca i oszust? :O czy aż tak bardzo boisz się że mój serwer dorówna twojemu w 100%? oj myślę że tak, bo dobrze wiesz że concordie stworzyłem ja i ludzie ją pokochali i potrafię ją dopracować o wiele lepiej, a ludzie pokochają jeszcze bardziej serwer który zrobie jako 2, a piszcie sobie komentarze już i tak mam tyle zgłoszeń że serwer ruszy szybciej niż myślisz.

Opublikowano

śmieszny jesteś gościu.

pliki nie są twoja własnością tylko twórców x-worlda, ty je jedynie edytowałeś (sam się przyznałeś do tego pisząc o czyszczeniu tabeli quest a mianowicie o biologu, all pliki są zerżnięte z x-worlda i nic nie jest twoją własnością prócz paru questów które tak czy tak zgapiłeś, edytowałeś z mpc itp. bo tylko tak potrafiłeś i nic więcej) nie jesteś żadnym założycielem tego serwera, chyba za duże masz mniemanie o sobie. traktowałeś kolegów z team jak gówno i nie tylko ja to potwierdzę, mam pełno dowodów na to co robiłeś więc ogarnij się dzieciak.

powodzenia na nowym serwerze zapewne z twoja samowolką długo nie przetrwa, wiedzą to wszyscy nawet starzy gracze x-worlda bo ty go zjebałeś. :)

si ju lejter.

żegnam :)

+ mały bonus, oficjalne pismo od zespołu ConcordiaMT2

Drodzy Gracze,

chcemy Wam przedstawić sprostowanie dotyczące pojawiających się ogromnych ilości sprzedaży yang na allegro.

Cała sprawa związana jest z byłym administratorem o nicku: LosTT, który jak wiecie już członkiem TEAM'u nie jest i nie będzie!

Jednym z dwóch głównych powodów wyrzucenia go z administracji było to, że mało robił w celu korzyści dla serwera a wymagał miesięcznego wynagrodzenia na które przystał.

Za wykonywaną pracą nie otrzymywał wynagrodzenia a tylko i wyłącznie przez jego niskie zaangażowanie, które wyszło na większości EVENTACH/KONKURSACH:

Przykładem jest bardzo długa naprawa Eventu ZUO tj: resp bossów i przedziały LvL-owe jednak nie zrobił tego. Ponadto po naszych FAIL-ach z eventami "DT z GM" zakazano organizowania tego wydarzenia, również został on o tym poinformowany a pomimo tego i tak kilkakrotnie zorganizował to, a jak na pewno zauważyliście kończyło się to i tak wielką porażką i znowu byliście rozczarowani. Nie przemyślany Turniej PvP i brak walk, które miały się odbyć są wynikiem jego samowolki, którą ciągle prowadził.

Nie liczył się z zdaniem członków TEAM'u. Pod wymówką prywatnych spraw, zawsze uciekał od odpowiedzialności oraz lekceważył ustalenia TEAM'u.
Oszukał nas robiąc sakiewki z pieniędzmi czyli jednym słowem nas okradł, mianowicie zaczął sprzedawać i współpracować z firmami handlującymi YANG'ami na allegro, sprzedając im sakiewki po bardzo niskiej cenie.

Dzisiejsza przerwa techniczna miała na celu usunięcie wyprodukowanych przez niego sakiewek, wiec jeżeli ktoś kupił od niego yangi, powinien zgłosić się do allegro, że kupił kradziony towar, który właściciel odebrał z powrotem i żąda zwrotu pieniędzy.

Naszym zadaniem jako administracja jest napisanie do allegro stosowne do sytuacji pismo i napewno was poinformujemy o ich odpowiedzi.

Z tym człowiekiem współpracowaliśmy prawie 4 lata a więc 4 lata pracował na nasze zaufanie i niestety żądza władzy i pieniądza przesłoniła mu oczy - zawiedliśmy się.

Powtarzamy jeszcze raz, wszystkie sakiewki pieniędzy utworzone przez tego oszusta zostały CAŁKOWICIE USUNIĘTE z bazy serwera! żaden z graczy nie poniósł żadnych korzyści po jego wybryku!

Przepraszamy jak najmocniej za zaistniałą sytuację, prosimy o wyrozumiałość i mamy nadzieję, że nam to wybaczycie.

Pozdrawiamy,
Zespół ConcordiaMT2.PL

============================================================
Powyższy tekst został napisany przez całą administrację serwera,
Pod powyższy tekst podpisał się:
- [SA]Creq
- [SGM]Calme
- [GM]Assele
- [GM]BUGGAJOS
- [TECH]PesoiL
- Murph
============================================================

NIE POLECAM!

Opublikowano

Nom nom ale fajnie że pliki na x-worldzie były zmieniane, a kto ci pliki mówił jakie wgrywać i kto je ustawiał od 0 i edytował? po tym jak je wgrałeś, heh o tym zapomniałeś.

żegnam, i zobaczymy co się stanie z concordią za niedługo, oj jeszcze będziesz mnie prosił o pomoc.

daj dowody że handlowałem na tym allegro hehe, teraz to ładnie niedawno Reaski tak robił nam teraz wy tak mi heh śmieszni jesteście na prawdę kawał z was dzieciaków co krzysku nie pamiętasz reaskiego? teraz robicie tak samo jak on, śmieszne, nie umiecie wytrzymać?

Fajnie to opisałeś jak wiesz że nie handlowałem, kogo oszukujesz? nie pamiętasz moich słów już? "Odchodzę" i zabrałem sobie rangi na team speaku, to nie stety nie TY mnie wywaliłeś, kogo ty oszukujesz? sam siebie?

i proszę jakiegoś moderatora o zrobienie porządku z tym działem, np zamknięcie go ale żeby był widoczny dla użytkowników, szukam jeszcze web mastera.

Opublikowano

Nom nom, tak samo pracując dla rządu powiedzmy masz prawo do wszystkich wykonanych dla nich rzeczy? Puknij się w łeb. Co do zuo, tak zajebiście, przerobić teoretycznie i praktycznie quest i wprowadzając w błąd mnie i cała ekipę.

Zebrania opuszczałeś pod wymówką, spraw osobistych. Team postanowił przyjąć mnie do Team gdy Ty się owalałeś, co zrobiłeś z TeamSpeakem? Rozdupcyłeś po tym jak odszedłeś pierwszy raz. Opuściłeś Team? Śmieszny jesteś parę dni temu gadaliśmy na temat aktualizacji, zaś Ty niby sam opuściłeś. Ciekawe dlaczego, Twoje konta zostały wszędzie zablokowane choćby forum, czy serwer testowy? Z przeglądu plików są to gotowce z mpc, choćby większość gdzie były jeszcze spoilery po niemiecku przy tekstach.

Dodając jeszcze to nie błąd mistrzu biologa, tylko to co żeś zrobił źle. Za nim czegokolwiek się tkniesz sprawdź działanie bo żekomo była to wina biologa z znikaniem błędu. Buuum buuum buum, błąd był w Twoim idiotyzmie gdzie nie zdajesz sobie sprawy z najłatwiejszych rzeczy, lubisz się do tego opierdalać (tak dla jasności był to błąd z tym samym affect, gdzie usuwając affect o wartości 10 usuwał wszystkie dodane poprzez questy affecty z wartością 10-ęć). Zuo? Co żeś tam zrobił? Wgrał mapkę którą Ci podesłałem i jeszcze miałeś problem z dodaniem? Czy może tym, że pierdolisz głupoty iż niektóre pliki w kliencie można wypakować zwykłym "packerem" a inne "nexusem"? Pierdolenie o głupocie i tyle.

Ps. Twój projekt krulf boguff. O pomoc to Ty będziesz prosił nie jednego. Owszem piszesz dobre questy, ale wrzucasz je z błędami niesamowitymi. Robiąc Dungeona zapomniałeś o tym, że jest możliwość jego zbugowania. Robiąc zmianki, zapomniałeś o bugowaniu. Chuja słuchałeś co mówił Team i robiłeś swoje, robiąc ankiety graczy. Ale nie TEAM powiedział stanowczo nie, ale Ty jestes egoista i myślisz tylko o sobie i taka jest prawda.

I proszę nie pierdol teraz o tym, że praktycznie nic się nie działo w ostatnich tygodniach na concordii bo nie mogłem pełnić jakichkolwiek czynności z powodów osobistych, nie wymówka że się najebałem i nie jestem w stanie, czy jestem zmęczony.

Wybacz z wysokim doświadczeniem? Dwa serwery robią z Ciebie boga? Ojojoj, to jest dopiero grube doświadczenie mmmm... Ale urwał.

Tego Pana nie polecam z własnego doświadczenia, pozdrawiam wszystkich użytkowników MPCForum którzy chcą z tym panem współpracować.

Pozdrawiam, PeSoiL.

@edit, ponoć na OX nie dało się wrzucić skyboxa panie profesjonalisto, niby game tego nie umożliwiał. Pamiętaj, że skybox to także zmiana automatyczna pory. Zaś dla Ciebie zmiana ,,skybox'a" (brane pod uwagę stałe tło) to skybox profesjonalny, wgrałeś diffa na skyboxa pełnego, a nawet o tym nie wiesz Tyś jest profesjonalista 100%. Super znajomość lua, a co tam robią notki niemieckie?

Opublikowano

Nie rozumiem tylko jednego po co tyle się męczycie pisząc tu, Odszedłem i Koniec, nie możecie się z tym pogodzić że skończyłem z wami i nie chcę mieć nic doczynienia? a teraz was boli to że chcę stworzyć coś lepszego? dajcie sobie siana bo nie ważne ile postów nabijecie i ile graczy postawicie przeciwko mnie, creq i tak zna prawdę mimo że oszukuję sam siebie.

Opublikowano

na życzenie złodzieja:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

niebawem w tym poście zostanie dodana nagrana rozmowa z użytkownikami którzy skupili kradzione yangi od tego złodzieja,
dla wymagających w celu wiarygodności dodam załączony oficjalny film z logiem serwera na temat wałków tego oszusta

NIE POLECAM!

Nie rozumiem tylko jednego po co tyle się męczycie pisząc tu, Odszedłem i Koniec, nie możecie się z tym pogodzić że skończyłem z wami i nie chcę mieć nic doczynienia? a teraz was boli to że chcę stworzyć coś lepszego? dajcie sobie siana bo nie ważne ile postów nabijecie i ile graczy postawicie przeciwko mnie, creq i tak zna prawdę mimo że oszukuję sam siebie.

sam rozpocząłeś kłótnie pisząc że jesteś założycielem, twórcą plików concordii - zastanów się 3 razy zanim coś napiszesz kolego :)
ciekawy jestem kiedy wkońcu nabierzesz odwagi do rozmowy ze mną.

P.S podobno skończyłeś z nami? a może dać Ci rozmowę od pewnej osoby z twoim udziałem "pijani byliśmy z kolegami, rozwaliliśmy im teamspeaka" ? :)

Opublikowano

fajnie że mam stałe IP i moje ip zaczyna się na 2.

+ to Murphy robił te Sakiewki ;) i dobrze pamiętasz o tym, jak byłeś wkurzony na mnie za to że dałem mu passy najpierw myślałeś że to ja a potem po ip jednak doszedłeś że to on bo on chciał event zrobić.

Wez już daj se siana, bo zachowujesz się jeszcze gorzej od Reaskiego wdechnik swieżego powietrza i przemyśl i mniej białego do nosa kolego, bo od tego to ci mózg może nie wyrobić.

Serwer wystartuje czy tego chcecie czy nie.

na życzenie złodzieja:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

niebawem w tym poście zostanie dodana nagrana rozmowa z użytkownikami którzy skupili kradzione yangi od tego złodzieja,
dla wymagających w celu wiarygodności dodam załączony oficjalny film z logiem serwera na temat wałków tego oszusta

NIE POLECAM!

sam rozpocząłeś kłótnie pisząc że jesteś założycielem, twórcą plików concordii - zastanów się 3 razy zanim coś napiszesz kolego :)
ciekawy jestem kiedy wkońcu nabierzesz odwagi do rozmowy ze mną.

P.S podobno skończyłeś z nami? a może dać Ci rozmowę od pewnej osoby z twoim udziałem "pijani byliśmy z kolegami, rozwaliliśmy im teamspeaka" ? :)

Pozdrawiam i czekam na te nagranie, bo cholernie nie mogę się doczekać co tam narobicię.

Team Speaka macie rozwalonego przez te wszystkie oczernienia i dobrze o tym wiecie, było powiedzieć graczom że odszedłem wtedy bym był ucieszony a to ja wam TSa nie rozwaliłem tylko kolega bo dałem mu identyfkator gdzie prawa byly na ID klienta, tak do tego się przyznaję mogło to zostać pozostawione jako "LosTT odszedł życzymy mu wszystkiego dobrego w życiu" tak jak ja wam to życzyłem ale wy lubicie wbijać nóż głęboko w plecy, czego było cicho dopóki nie napisałem że serwer stawiam? bo się boicie że ten serwer zniszczy concordie.

dlaczego nie chcę z tobą rozmawiać? a po co jak sobie wszystko wyjaśniliśmy, a jak bym się zgodził to co? byśmy siedzieli razem na jednym kanale na TS abyś ty mi powiedział "dobra idz sobię tylko jakby co to mów że na ciebie nakrzyczałem bo wiem że tego nie zrobiłeś" chyba że byś klamał nawet w żywe oczy sobie i mi, dobrze wiesz że nie dopóścił bym się do sprzedaży na allego bo zależało mi na tym serwerze za bardzo tak samo jak na jego rynku dla tego były wydane te 2 ostatnie sondy prze zemnie. + wielki props dla was za ataki ddos które mam teraz, na szczęście nie rozumiecie jednego, nie jestem no lifem jak wy i nie potrzebuje komputera dożycia a więc dosujcie ja idę spać, żenam i myślę że już na zawsze, + ułatwię wam to i wyłączę router.

Opublikowano

ty nie masz jaj żeby ze mną rozmawiać, jesteś mądry tylko w gębie jak piszesz :)

a po co jak sobie wszystko wyjaśniliśmy, a jak bym się zgodził to co? byśmy siedzieli razem na jednym kanale na TS abyś ty mi powiedział "dobra idz sobię tylko jakby co to mów że na ciebie nakrzyczałem bo wiem że tego nie zrobiłeś"

zabawny jesteś :)

chyba coś ci się popierdoliło z x-w, tam mu pożyczałeś passy a nie na concordii - jeżeli to prawda to wniosek nasuwa się jeden, że współpracowaliście :)
zastanów się co piszesz stary, bo jak to czytam to brak mi sił na odpisywanie, nie wiem czy śmiać się czy płakać.

co do teamspeak'a to sam się właśnie przyznałeś i nie ma różnicy czy dałeś identyfikator z prawami kumplowi, babci czy dziadkowi - fakt jest jeden, że zrobiłeś to umyślnie żeby nam go zniszczyć.

jak dla mnie to możesz nawet stanąć na głowie i strzelić gola, zakładaj sobie ten serwer, mało mnie to obchodzi co robisz, mam wiele ważniejszych spraw na głowie
ale nie przypisuj sobie czegoś co nie należy i nie należało do ciebie bo na to nie pozwolę :)

strzała.

NIE POLECAM!

Opublikowano

no myślałem że jednak otrzezwiałeś ale widać że dalej piszesz ja sobie idę na blanta a ty sobie dalej to do nosa wciągaj zobaczymy kto dłużej pożyje.

już nie wiem po co piszesz, Temat do Zamknięcia! Ekipa zebrana, dzięki.

Proszę moderatora o zamknięcie tematu.

ty nie masz jaj żeby ze mną rozmawiać, jesteś mądry tylko w gębie jak piszesz :)

a po co jak sobie wszystko wyjaśniliśmy, a jak bym się zgodził to co? byśmy siedzieli razem na jednym kanale na TS abyś ty mi powiedział "dobra idz sobię tylko jakby co to mów że na ciebie nakrzyczałem bo wiem że tego nie zrobiłeś"

zabawny jesteś :)

chyba coś ci się popierdoliło z x-w, tam mu pożyczałeś passy a nie na concordii - jeżeli to prawda to wniosek nasuwa się jeden, że współpracowaliście :)
zastanów się co piszesz stary, bo jak to czytam to brak mi sił na odpisywanie, nie wiem czy śmiać się czy płakać.

co do teamspeak'a to sam się właśnie przyznałeś i nie ma różnicy czy dałeś identyfikator z prawami kumplowi, babci czy dziadkowi - fakt jest jeden, że zrobiłeś to umyślnie żeby nam go zniszczyć.

jak dla mnie to możesz nawet stanąć na głowie i strzelić gola, zakładaj sobie ten serwer, mało mnie to obchodzi co robisz, mam wiele ważniejszych spraw na głowie
ale nie przypisuj sobie czegoś co nie należy i nie należało do ciebie bo na to nie pozwolę :)

strzała.

ahh ja sobie nic nie przypisuję ja po prostu wiem co jest moje bo wiem nad czym siedziałem kilka lat.

dobranoc, kolorwych snów.

Opublikowano

no myślałem że jednak otrzezwiałeś ale widać że dalej piszesz ja sobie idę na blanta a ty sobie dalej to do nosa wciągaj zobaczymy kto dłużej pożyje.

już nie wiem po co piszesz, Temat do Zamknięcia! Ekipa zebrana, dzięki.

Proszę moderatora o zamknięcie tematu.

ahh ja sobie nic nie przypisuję ja po prostu wiem co jest moje bo wiem nad czym siedziałem kilka lat.

dobranoc, kolorwych snów.

właśnie sęk jest w tym, że sobie przypisujesz.

zapamiętaj sobie, że twoje to jest to co wysrasz ;)

ty już się nie martw o to kto dłużej pożyje, dobranoc :)

P.S skończyłem już tu dyskusję z tobą, jak znajdziesz odwagę to zapraszam na ts/tel.

NIE POLECAM!

Opublikowano

Pozwolę sobię że się przedstawie: O tej grze wiem tyle co widziałem, ale nie ma to znaczenia, tajemnice programistów nie są dla mnie ukryte. Osobiście preferowałem profesional CS, SC, OGame i top z czołówkami za co bym sie nie zabierał :) Grałem też w jakieś miecze tak że praktycznie jestem jednym z was :)

Załorzyłem konto tylko w jednej sprawie. Mianowice z Sylwestrem zwiącym się LosTT jesteśmy dobrymi znajomymi, tu w Realu. Chodzi o to, że jako przedstawiciel prawej strony mocy, jestem okropnie nie mile nie zaskoczony postępowaniem członków zespołu ConcordiaMT2.PL. Tu w tych wypowiedziach jest wiele zawiści, trucizny i oszustwa, gdyż osobiście wiem, ile czasu, serca, bulu, potu i nieprzespanych nocy mój ziomek przeznaczył pracą nad serverem przez ostatnie lata.Wiele razy były kłutnie o to że jest niedostępny, non stop pracował. My, jego przyjaciele, doskonale wszyscy To wiemy i jednogłośnie możemy poświadczyć, że to prawda. Oczywiście ktoś wyrzej przyznał że on nie gra, tylko zajmuje się serwerem i to też prawda. Wiadomo że nie siedziałem z nosem w jego pracy, ale wiem że przez ostatnie lata siedział przy tym noc w noc i czas przeznaczony na to można liczyć w miesiącach. Sam kilka miesięcy temu, gdy zaczeły się problemy z pieniędzmi od w.w. zaproponowałem mu, by sam załorzył swój serwer, to nikt nie będzie go okradał i oszukiwał tak? Znam się to i owo i wiem że prace serwerowe ma opanowane bardzo bardzo, bardziej niż cały Zespół ConcordiaMT2.PL. Jestem pewien i poświadczam, że największe udziały Pracy nad i wy serwerze nalerzą do LosTT`a, A nawet dodam, że wszystkie czyności które prowadził jego team, jest w stanie zrobić sam, od szkieletu po event. Oczywiście po to jest Team, żeby mieć wspólników, a jak wiemy, wspólnicy nie zawsze są w porządku.

Hipokryci nazwali mojego kolegę ''Niedojrzałym emocjonalnie''

Sami popełnialiście wszystkie błędy które próbujecie mu publicznie zarzucić, jak by w zmowie...

Znacie powiedzenie o Koźle ofiarnym? Tak właśnie Sylwek z natury jest dobrym człowiekiem. Nie kradnie, nie robił żadnych wałków które mu zarzucacie, nie ukrywa swych przemyślanych wypowiedzi w swojej własnej osobie jest to spoko gość. Widze że próbujecie go oczernić oszustwem, a sam wiecie kto czemu jest winien.

Błąd jaki popełnił mój koleszka faktycznie polegał na tym, że gdy został oszukany i był zwodzony przez Team z pieniędzmi, w odwecie za oczernianie ''poniszczył'' im własne pliki.

Mimo że praktycznie on stworzył ten serwer, nie wywyrzszał się i chciał być w porządku dla koleków z Sieci. Okazaliście się jednak bandą oszustów, a Sylwek do takich nie pasuje.

Okradli go z pełnomocnictwa i właśnie dla tych Pieniędzy, przywłaszczyli sobie serwer. Nie mówię konkretnie, ale ktoś tam tak postępuje.

Wciąż jesteście źli, że Lostt nie dał się okradać i pokonał was na swoim własnym serwerze. Po czym ze swojej naturalnej dobroci znów wam pomógł dla hobby,

a wy postępujecie w obec niego jak skończone dupki

md9j.jpg

Jak najbardziej nakłaniam do pomocy tworzenia wielkiego projektu

Ręczę że to jego głównę zajęcie.

Z mojej strony to na tyle, nie mam zamiaru się wykłucać z pospulstwem, powiedziałem prawdę na faktach przy których byłem obecny. Jeśli ktoś ma pytanie, na któe zawsze szukał odpowiedzi, skontaktuj się ze mną a dowiesz się prawdy -.- Sami zdecydujcie który serwer będzie lepszy ;)

Imperator sojuszu

Trezor Treezor

Opublikowano

jKWw2.gif

@up, przy "pracy przez ostatnie lata" skisłę xD

Polecam zapoznanie się z "hierarchią pracy w firmie", bo jeżeli będziesz miał takie podejście jak teraz, to myślę, że w przyszłości pracy nie znajdziesz.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Panie treezor,

ja zaczalem napisalem tego posta tylko dla tego zeby podzielic sie informacjami na temat tego osobnika.

Nie bylem i nie jestem jak to ujales "członków zespołu ConcordiaMT2.PL"

aczkolwiek podejscie w twoim poscie jest nieco chumorystyczne dla mnie.

rozumiem ze jestes jego kumplem i go bronisz, ale wystarczy wejsc na forum x-w czy tez concordii, i widac jakim on jest czlowiekiem.

po 2 sam sie wkopal w swoim poscie wyzej, poniewaz nie napisalem ze traktowal ludzi jak smieci-lecz on to ujal a kazdy dobrze wie ze taka byla prawda.

Nie bede odpisywal na jego posty bo to jest dla mnie czlowiek nie dojzaly i nie dowartosciowany emocjonalnie.

pozdrawiam

Opublikowano

wiecie co wam powiem skur*ysyny a szczególnie tobie krzysiek, jesteś dla mnie fałszywą dziwką za to co robisz i to czym poisz ludzi myślałem że jesteś spoko ale taki nie jesteś myliłem się jesteś taki sam jak reaski, a dobrze go pamiętasz mam ci tylko jedno do powiedzenia.

Wypierdalaj z mojego życia.

Opublikowano

ojej jakie emocjonalne wypowiedzi az mi sie lezka w oku zakrecila i oczywiscie raporcik juz polecial za wasze zachowanie i dotychczasowy spam a co do paradise z tego co tu wyczytalem to niezly bajzel narobiles wszedzie jak drugi fubus yangi na allegro sprzedawales^^

xbjr.png

Opublikowano

Widzę, że uznajesz się za wielkiego pana i władce piszącego questy. Mam pytanko co do tego. Nadal questy piszesz w folderze object i czy w dzisiejszych czasach warto pisać 500 razy mob.spawn? Pętle w LUA istnieją już jakiś czas i czasami warto by było ich użyć.

Pliki robiłeś 4 lata? Zeszło ci się trochę z nimi. Może opowiesz nam coś o nich? Pokaż jak wyglądają twoje autorskie projekty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...