Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwrot RP

syzyffek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dostałem permbana, bo "wyszedłem z gry" (1 raz) bo mi się karta graficzna spaliła ;_;... Oczywiście pro polityka lola, no cóż bywa, lecz czy mogę napisać do supportu o przelanie RP na moje nowe konto? Lub na telefon kasę ? ( Około z 250 zł poszło z telefonu :D ) Jeśli nie to nara 2,4k Rp :(

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

nie xD i wtff xDDDDDDDdd jak mozesz dostac perma za leave? co ty druga gra i afk?

Opublikowano

nie xD i wtff xDDDDDDDdd jak mozesz dostac perma za leave? co ty druga gra i afk?

Wyszedłem z gry 1 raz.... było napisane... Pozdro za tego pięknego lola ;3

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Wyszedłem z gry 1 raz.... było napisane... Pozdro za tego pięknego lola ;3

Napisz do supportu, być może był to błąd, jeżeli po 1-szym wyjściu dostałeś perma.. Co do RP raczej nie, bo twoje konto zostało zbanowane pernamentalnie + nie robią zdalnych przelewów na życzenie.

8372383248.png
Opublikowano

Napisz do supportu, być może był to błąd, jeżeli po 1-szym wyjściu dostałeś perma.. Co do RP raczej nie, bo twoje konto zostało zbanowane pernamentalnie + nie robią zdalnych przelewów na życzenie.

wtf beka z cb koles przeciez widac ze ten koles sie nei chce przyznac i tyle ;) perm sluszny i tyle bye i nie placz rp z konta nie dostaniesz

Opublikowano

wtf beka z cb koles przeciez widac ze ten koles sie nei chce przyznac i tyle ;) perm sluszny i tyle bye i nie placz rp z konta nie dostaniesz

Możesz mi wytłumaczyć, czemu jest ze mnie beka? Być może dostał niesłusznego permbana, było już parę przypadków kiedy system się pomylił. Problem nie jest mój, nie chce się przyznać to nie będziemy potrafili określić gdzie leży błąd itp. Na przyszłość pomyśl co piszesz.

8372383248.png
Opublikowano

Jeśli dostałeś za leava - to pisz do supportu. A jeśli masz coś innego na sumieniu, to nawet sie nie ludz bo gowno Ci dadza jesli jest to zasluzony ban

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Za leave buster nie ma odwoływań od bana,RP na 100% Ci nie przeleją.

Możesz się jeszcze upewnić czy to przypadkiem nie był błąd,jest na początku ban na 1 dzień,potem 3,7,14,30 i dopiero po wielku AFK'ach dostajesz perma.

A więc upewnij się jeszcze dobrze,jeśli to zrobiłeś i okazało się że nie miałeś wcześniejszych,ww. kar to pisz do supportu,wytłumacz im że Twoja karta się spaliła,że to się nie powtórzy itp.

Powodzenia!

Opublikowano

musiałbyś afkować każdą gre przez .. uhuhuhu..nie wiem sam ile. na pewno nie dostałeś za leave'a ; ) i nie ma takiej opcji

Opublikowano

ziomek nie wiem po co tworzysz teamt na mpcforum to po 1 .

Skoro tutaj nie ma riotu i ci nikt nie pomożę .

Nie spotkałęm się nigdy żę po wyjśćiu z 1 gry nawet przez całą rozgrywkę żeby ktoś był nieaktywny wiadomo 1 rozgrywka dsotał bana w jakikolwiek sposób .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...