Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

textury

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

od dawna wkurza mnie to że gram gram i znikają niektóre textury [a raczej wszystkie] próbowałem reinstala, testowałem 4launchery i to samo [oczywiście po zmianie launchera usuwałem pliki]

Sterowniki mam najnowsze !

próbowałem również wgrać inne textury wszystko kończyło się tym samym:

I

I

V

post-783765-0-17131400-1385737487_thumb.png

W konsoli podczas kiedy gram wyświetlają się błędy:

Client> [16:09:44] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:random.chestopen
Client> [16:09:45] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:random.chestclosed
Client> [16:09:46] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:step.stone
Client> [16:09:47] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:portal.trigger
Client> [16:09:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Aukcja] Do konca aukcji zostalo 3 sek!
Client> [16:09:48] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Aukcja] Do konca aukcji zostalo 2 sek!
Client> [16:09:49] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Aukcja] Do konca aukcji zostalo 1 sek!
Client> [16:09:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Aukcja] Aukcja skonczona nikt nie licytowal.
Client> [16:09:51] [Client thread/INFO]: [CHAT] [Majkrafci.pl] Zarejestruj sie na naszym forum - forum.majkrafci.pl
Client> [16:09:51] [Client thread/INFO]: [CHAT] VIP Erteval dołączył do gry!
Client> [16:09:52] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:step.wood
Client> [16:09:55] [Client thread/INFO]: [CHAT] [VIP] maciek9067_PL: a kim jestes na tamtm serwie
Client> [16:09:58] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:step.stone
Client> [16:10:02] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:gui.button.press
tak wiem gram na majkrafci....
launchery na kturych to robiłem to keineetlauncher,by zyczu,minefox,teamextreme

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

karta ATi mobility radeon HD 5470 1,7gb

procek intel core i 3 2.53Ghz

ramu 4gb

zawsze działało na full detalach.

Być może to wina renderu,ustaw na najmniejszy.

próbowałem nic nie dało.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

1. Czy masz jakieś mody?

2. Jakie tekstury?

3. Zaaktualizuj jave i NET. Framework.

4. Uruchom minecraft'a jako Administrator.

5. Podaj informacje jakie masz ustawienia w zakładce "Options", "Opcje". (Czy coś w tym stylu, bo ja gram po English :D)

Myślę, że to pomoże. Też miałem z tym problem i okazało się, że ustawienia od Optifine'a były zrąbane. :c

sygnatura.png

Opublikowano

czy tylko w minecrafcie masz problemy z grafiką? Bo jeśli w innych grach/programach to karta poszła

Opublikowano

1. Czy masz jakieś mody?

2. Jakie tekstury?

3. Zaaktualizuj jave i NET. Framework.

4. Uruchom minecraft'a jako Administrator.

5. Podaj informacje jakie masz ustawienia w zakładce "Options", "Opcje". (Czy coś w tym stylu, bo ja gram po English :D)

Myślę, że to pomoże. Też miałem z tym problem i okazało się, że ustawienia od Optifine'a były zrąbane. :c

1.nie mam modów i nigdy ich nie instalowałem.

2.jak zmieniałem launchery to próbowałem dać inne textury bo myślałem ze default się zjebał.sprawdzałem na texturach i na default.

3.wszystko najnowsze.

4.próbowałem

5.jakość grafiki: dokładna

gładkie oświetlenie: maxymalne

analogowe 3d : off

wielkość interfejsu: normalna

jasność: jaskrawa

cząstki: wszystkie

pełny ekran: off

mipmap levels: 4

renderowanie: 10chunks

wydajność: unlimited

animacja chodzenia: on

zawansowany openGL: on

chmury: on

textury serwerowe: off

synchronizacja pionowa: off

antistop filifting: off

warto dodać że próbowałem zmieniać na najmniejsze i nie pomogło.

czy tylko w minecrafcie masz problemy z grafiką? Bo jeśli w innych grach/programach to karta poszła

nie przesadzaj nie jestem głupi ,karta jest dobra bo wszystkie gry działają ,komp się nie laguje i tylko mam problem z baterią. [powoduje nagłe wyłączenie kompa bez zapisu]

Opublikowano

Spróbuj zaawansowany opengl wyłączyć w opcjach i restartnij grę.

Opublikowano
launchery na kturych to robiłem to keineetlauncher,by zyczu,minefox,teamextreme

Idź lepiej po słownik ;)

Zaaktualizuj biblioteczki LWJGL

Opublikowano

1.nie mam modów i nigdy ich nie instalowałem.

2.jak zmieniałem launchery to próbowałem dać inne textury bo myślałem ze default się zjebał.sprawdzałem na texturach i na default.

3.wszystko najnowsze.

4.próbowałem

5.jakość grafiki: dokładna

gładkie oświetlenie: maxymalne

analogowe 3d : off

wielkość interfejsu: normalna

jasność: jaskrawa

cząstki: wszystkie

pełny ekran: off

mipmap levels: 4

renderowanie: 10chunks

wydajność: unlimited

animacja chodzenia: on

zawansowany openGL: on

chmury: on

textury serwerowe: off

synchronizacja pionowa: off

antistop filifting: off

warto dodać że próbowałem zmieniać na najmniejsze i nie pomogło.

nie przesadzaj nie jestem głupi ,karta jest dobra bo wszystkie gry działają ,komp się nie laguje i tylko mam problem z baterią. [powoduje nagłe wyłączenie kompa bez zapisu]

Wyłącz: Zaaw. OpenGL,

Zmien: Renderowanie: 6 chunks

Mipmap level: 2

I tak jak pan wyżej Zaaktualizuj sobie LWJGL, oraz OpenGL i Stery od karty graficznej. :)

sygnatura.png

Opublikowano

Wyłącz: Zaaw. OpenGL,

Zmien: Renderowanie: 6 chunks

Mipmap level: 2

I tak jak pan wyżej Zaaktualizuj sobie LWJGL, oraz OpenGL i Stery od karty graficznej. :)

robie według tego poradnika http://minecraft-pl.gamepedia.com/Poradniki/Aktualizacja_LWJGL#Gdzie_pobra.C4.87.3F i nie mam tych bibiotek w minecraft/bin dlaczego?

zmieniłem w natives na nowsze i hu... nie działa wchodze na serwa/singla i nic nie widzę oprócz podstawowych rzeczy [nie blokow]

Spróbuj zaawansowany opengl wyłączyć w opcjach i restartnij grę.

nic nie daje :[

Opublikowano

Spróbuj wgrać tekstury inne :)

kolego próbowałem 3textury, żadna nie działa.

Opublikowano

problem rozwiązany mipmap level miałem na 4 a miało być na 1 ,i open gl miał być ON ,więc proszę o close

Opublikowano

Chyba problem textur, wgraj inne.

Chory jesteś,? Przecież napisał

problem rozwiązany mipmap level miałem na 4 a miało być na 1 ,i open gl miał być ON ,więc proszę o close

od tego czasu zgrzeszyłem przeciwko Bogu następującymi grzechami:

1. Double Post
2. Refresh przed 24H :C

więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie grzechy bardzo żałuje, I Prosze O zdjęcie kilka procent : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...