Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opcje w hacku

Tweakz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W hacku to Ja widzę opcje takie jak: Chams, opk, norecoil, supernospread, scope, unl.ammo, auto defuse/plant, plant/defuse anywhere i fastspawn. Wydaję mi się że te opcje są dosyć przydatne.

@EDIT zacznij robić te cheaty obojętnie jakie ale działające...

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

W hacku to Ja widzę opcje takie jak: Chams, opk, norecoil, supernospread, scope, unl.ammo, auto defuse/plant, plant/defuse anywhere i fastspawn. Wydaję mi się że te opcje są dosyć przydatne.

Akurat skończyłem aktualizacje cheata i akurat posiada wszystkie wymienione wyżej opcje :)

Jeśli chce ktoś żebym udowodnił proszę o napisanie w temacie, ale i tak wciąż proszę o podawanie opcji jaki powinien posiadać hack.

W wkrótce udostępnie cheata tylko potrzebuje pomysły

Opublikowano

Akurat skończyłem aktualizacje cheata i akurat posiada wszystkie wymienione wyżej opcje :)

Jeśli chce ktoś żebym udowodnił proszę o napisanie w temacie, ale i tak wciąż proszę o podawanie opcji jaki powinien posiadać hack.

W wkrótce udostępnie cheata tylko potrzebuje pomysły

Myśle że opcja Only headshot jest fajna :D

Opublikowano

Na pewno chcieliby dobrze napisanego weapon bindera aby działała adrenalina i stamina! :))

Tylko kto go zrobi? :x

Weapon blinder w jakim sensie, że w menu chcesz wybierać dla poszczególnej klasy i slota? Tak pewnie da się ale nie jestem pewien czy to nie crashuje WR o ile pamiętam.

Testowałem zmianę pamięci przy Artyleriach i akurat działało, lecz gdy włączyłem 0 Delay od razu wyrzuciło z WR także nie wiem co z innymi brońmi

Stamine nadal da się zrobić ale muszę znaleźć adres.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...