Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie przez internet

Defix24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czytałem w internecie dużo tematów o zarabianiu przez internet czy to jest możliwe ?

Znalazłem dwa serwisy "zarabianie przez internet", jedna to

Survey Compare

http://www.surveycompare.pl/

Przeczytałem w internecie opinie i jeden użytkownik pewnego forum napisał że fakt zarabia się jakąś niewielką lecz na małe wydatki dobrą sumkę, lecz później gdy się zarobi dużą kwotę oni mówią że się złamało regulamin i kasują konto.

Drugi serwis to

http://www.surf.fenka.pl/

Tyle wiem o tym serwisie że podobno są małe zarobki.

Chciałbym zarobić pieniądze przez internet żebym nie musiał do tego dokładać, wiadomo że nie chcę się pakować w bagno jakieś.

Jeśli znacie jeszcze jakieś inne serwisy do zarobku proszę tu opisać i podać link.

Opublikowano

25 złoty na polskie brzmi zachęcają lecz 10 tysięcy wejść to nie takie hop siup, natomiast na youtube nie jestem popularny.

Jeżeli przez tą metodę zarobiłbym pieniądze w jaki sposób mógłbym wybrać te pieniądze ?

Mógłbyś opisać jak to dokładnie działa w jaki sposób wysyłać te linki itp ?

Opublikowano

Już wiem że pay pal jest za darmo lecz mam dwie kwestie tego serwisu płatniczego.

Podobno ten cały pay pal jest darmowy lecz jakiś tam podatek podobno biorą przy odbiorze pieniędzy ?

Drugą kwestią jest to czy muszę być osobą pełnoletnią żebym mógl korzystać z serwisu pay pal czy w innym wypadku trzeba zgodę rodziców, czy normalnie mogę korzystać i wybierać pieniądze czy to później może idzie przez bank spółdzielczy ?

Mam skończone 17 lat 14.04.1996 będę miał 18.

Opublikowano

adf . ly - reflinki, 5 dolców za 10 tysi wejść na strone. Sprawdza się na forach bez zakazu reflinków, na yt jak jesteś popularny.

Zależy, każdy kraj ma inną stawkę za kliknięcie. W Polsce adf.ly jest mało opłacalne.

Opublikowano

adf ,
kup serwery ;>, załatw ekipe, kup skrypt item shopu i hulaj!

Sprzedawaj lajki na ask.fm 1000 lajków - 10 minut roboty -- 1000 lajków - 5 zł

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...