Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Zapowiadamy EternityMt2.pl #1- Co to za serwer?!

Adaś .

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Serwer już nie żyje, ponoć sponsor był '' nie dobry'' Ale Naid planuje nowy serwer- lepszy, także nie ma co się załamywać. :P

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Serwer już nie żyje, ponoć sponsor był '' nie dobry'' Ale Naid planuje nowy serwer- lepszy, także nie ma co się załamywać. :P

Nie nauczyliscie sie jeszcze że serwery kainsa czy jak kto woli naida to jest zawsze ustawione? Dziwny zbieg okolicznosci ale i nexanity i eternity staly tyle samo tak samo założe sie że bedzie z shivamt2 którą robi z harionem.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Nie nauczyliscie sie jeszcze że serwery kainsa czy jak kto woli naida to jest zawsze ustawione? Dziwny zbieg okolicznosci ale i nexanity i eternity staly tyle samo tak samo założe sie że bedzie z shivamt2 którą robi z harionem.

A skąd wiesz, że robi shive z Harionem? Mi pisał co innego, że shive robi sam Harion, no ale ja tam nie wiem.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

A skąd wiesz, że robi shive z Harionem? Mi pisał co innego, że shive robi sam Harion, no ale ja tam nie wiem.

No widzisz shiva poczatkowo miała stac u mnie robił ja harion z zodim ja załatwiałem serwer pod www maszyny i zabezpieczenia. Potem jednak przenieśli sie do kainsa. Po czym kiedys kains naskoczył na zodiego i zodi odszedł z teamu shivy

33748387117269464751.png

Opublikowano

1. sprawa po co odkopujesz temat? Bo zabroniłem złodziejowi używać modeli? Nie umiesz modelować? To szukaj darmowych lub kup modele. Za brak skilla się płaci.

2. Harion robi SAM Shive, chciał, żebym mu dedyka kupił więc mu kupiłem. (Zodi i Harion sami mnie spytali o sponsoring a nie ja ich)

3. Nie naskoczyłem na Zodiego bo rozmawiałem z nim tylko 2 razy z czego 1 raz było ustalanie % zarobku, Zodi odszedł bo mu Kizio płakał bo przecież bez Hariona i Zodiego LiteGame przestałoby istnieć.

4. Twierdzisz, że projekty w których uczestniczę są ustawione? Polki rząd Cię zaprasza na pokład.

Coś jeszcze chcesz wymyślić? Jeżeli próbujesz w jakikolwiek sposób mi dopieć to rób to z sensem i zgodnie z prawdą lub nie rób tego w ogóle i rozpłacz się w rogu pokoju.

Pozdrawiam.

0LsM05U.png

Opublikowano

1. sprawa po co odkopujesz temat? Bo zabroniłem złodziejowi używać modeli? Nie umiesz modelować? To szukaj darmowych lub kup modele. Za brak skilla się płaci.

2. Harion robi SAM Shive, chciał, żebym mu dedyka kupił więc mu kupiłem. (Zodi i Harion sami mnie spytali o sponsoring a nie ja ich)

3. Nie naskoczyłem na Zodiego bo rozmawiałem z nim tylko 2 razy z czego 1 raz było ustalanie % zarobku, Zodi odszedł bo mu Kizio płakał bo przecież bez Hariona i Zodiego LiteGame przestałoby istnieć.

4. Twierdzisz, że projekty w których uczestniczę są ustawione? Polki rząd Cię zaprasza na pokład.

Coś jeszcze chcesz wymyślić? Jeżeli próbujesz w jakikolwiek sposób mi dopieć to rób to z sensem i zgodnie z prawdą lub nie rób tego w ogóle i rozpłacz się w rogu pokoju.

Pozdrawiam.

@nAiD napisz info, bo nigdzie nie mogę znaleźć: Eternity już całkowicie off? Jak przedstawia się sytuacja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...