Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Broń

11michal11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na bliski wg. mnie najlepsze jest mp7 a celownik do niego to reddot, walnij jeszcze lufe predator, vipery/piranha i thounderbolt i kosa

a na daleki do mp5 z m145 świetnie się spisuje :D

Opublikowano

Z M145 na wieksze odleglosci mp5, ewentualnie g53 mocniejsze ale bardziej lata,pamietaj ze mechanior raczej na dlugie dystanse nie gra a na bardzo bliski g53 lub asval, wwz z reddotem albo holo

Opublikowano

Ja polecam Mp5 :)

To jest najlepsza bron na mechanika 4Ever ,poprostu znam ja od podszewki w zestawie Pirania,Stabka,Predator,reddot sieje spustoszenie na kazdym dystansie potrawi wygrac ze wszystkimi nawet ze sniperami ktorzy sa ze 100metrow od nas!

Bierz ja i ciesz sie najlepszym PM w grze!

Ps.Polecam do tego M1911elite ;)

Ps.Ps.Od biedy oczywiscie mozna brac 9a91 ktore jest moja 2 ulubiona bronia tez ladnie mozna ja pograc xD

Piteraskwiat.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepsza bron to m5k 3 szczaly 0 odrzutu jak dla mnie spisuje sie na kazda odleglosc lufa pradator magazynek viper kolba taktyczna celownik m145 holo pustynne lub zwykle i do niego pistolet deaglas lub rex

Opublikowano

na bliski wg. mnie najlepsze jest mp7 a celownik do niego to reddot, walnij jeszcze lufe predator, vipery/piranha i thounderbolt i kosa

a na daleki do mp5 z m145 świetnie się spisuje :D

@up to chyba mp5 nie grałeś,

@autor na bliski mp7 predator piranha i thouterbolt

Na dalszy mp5 precka vipery/piranha stabka/ale ją używam thouterbolt ;) też się nada

Pozdro

Ile jeszcze razy napiszesz to samo?

@top Na bliskie MP7 z kolbą wyważoną, viper, precyzyjną a celownik według uznania. Na dalekie MP5/G53 z dodatkami kolba stabiluzująca, viperki, precka M145

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Ale odkop xD

Dałbym wam łopatę w nagrodę ale mi się nie chcę :D

Mym zdaniem na bliskie to tylko mp7 na dalekie mp5 g53 i jak grałem na pte MTAR też będzie spoko :)

Opublikowano

@ tmatta sorry nie zauważyłem że ten temat jest odkopany i, że się już w nim kiedyś wypowiadałem,

@boombastic1993 Nie wypowiadaj się w tematach z starą datą bo to nie ma sensu, autor już dawno o nim zapomniał :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...