Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria-Kamermod

sewo1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, a mianowicie. Chciałem wgrać invorie na kamermoda, lecz gdy włączam kamermoda to wyskakuje jakis błąd (dodam w razie potrzeby). Powiecie mi do jakiego klienta metina mam wgrywać moda ? Bo może o to chodzi ? Nawet nie mogę go włączyć.. Proszę o pomoc. Instrukcje krok po kroku. Z góry dziękuje <_<

Opublikowano

Dziękuję bardzo. Pomogło :-). A wiecie może jak zrobić aby modele i tekstury itemow były widoczne?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam podepnę się do tego, bo mam własnie podobny problem.. Mianowicie chodzi mi o to że, mam mieć full spatchowanego PL a kamer moda mam tego najnowszego.. Tylko nie wiem czy przypadkiem nie zmieniło się IP czy coś :)

Proszę helpa :)

Opublikowano

@up

I co? Nie dziala mod czy jaki problem?

@top

Sprobuj podmienic pliki odpowiedzialne za itemy itd albo wklej kmr do clienta invori . a jak nie to pliki item z invori do packa

Opublikowano

Witam podepnę się do tego, bo mam własnie podobny problem.. Mianowicie chodzi mi o to że, mam mieć full spatchowanego PL a kamer moda mam tego najnowszego.. Tylko nie wiem czy przypadkiem nie zmieniło się IP czy coś :)

Proszę helpa :)

U mnie cały czas jest napisane "Zostaniesz połączony z serwerem". Zrobiłbym sam serverinfo gdybym wiedział jaki packer zadziała :D

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...