Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] zwrot

lvlate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedys kupilem skorke do garena: stalowego legionu i moje pytanie to czy byl jakiś rework lub visual update tej skorki/postaci i da sie zwrócić te skorke?

Opublikowano

Jak był visual update postaci i kupiłeś tą postać przed re workiem to tak mogą ci zwrócić

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Spróbuj i daj tutaj odpowiedź supportu,po reworku na pewno przyjmują postacie+skiny,ale właśnie po tym visualu powinni zwracać ale 100% pewnych informacji nie ma.

Opublikowano

To garen i ta skorka wkoncu miala jakis upgrade czy cos?

i jezeli mozna prosic to jakis wzor co gdzie i jak napisac do supportu, z gory dzieki

Opublikowano

Odświeżanie tematu co 24h.

Temat: Zwrot skinu po reworku - zmiany

Opis: Witam, chciałbym prosić o zwrot skinu po reworku, ponieważ nie podoba mi się jego wygląd i oficjalne zmiany, które wprowadziliście do mojego Garena. Gra stała się nudna, wygląd się masakrycznie zmienił, więc prosiłbym o jednorazowy zwrot tego skina. Rework nie wyszedł zarewelacyjne i to mi się nie podoba. Poproszę o zwrot.

Regards, twój przywoływacz.

Zgłoszenie składasz tutaj:

https://support.leagueoflegends.com/anonymous_requests/new

Biling i sklep --> Zwroty.

Więcej informacji raczej nie potrzebujesz, bo wszystko masz napisane co masz wpisać na zgłoszeniu. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Zwrócą na pewno, 3 dni temu sam pisałem i po 4 godzinach oddali rp :)

Tylko że jeśli kupiłeś przed zmianami to pewnie za 975 rp i tyle oddadzą

Opublikowano

garen mial upgrade wygladu oraz jego skiny tez.... ale nie ten ze steel legion

bo ty najnowszy skin do niego i go juz nie zmieniali i przez to nie zworca bo ten skin reowka czy tam VU nie mial i lipa kota kurde

Opublikowano

Napisalem do nich rano ze garenowi zostal zrobiony visual upgrade itp a odpisali mi ze nie mam zetonow i nie moga mi zwrocic. Sprobuje napisac jeszcze raz z tym wzorem co podal lee sinor, jak odpisze to dam wam znac

Opublikowano

Fuck yeah ! Trafilem na panią supportu no i oddala 1350rp xD

"Witaj,

Ze względu na ciągle zmieniającą się naturę League of Legends, pracujemy nad utrzymaniem równowagi w grze po każdej nowej aktualizacji. Praca ta to ogromna część naszej misji zapewnienia jak najlepszych wrażeń z gry, oraz tego, by gra na Fields of Justice była jak najbardziej fair dla wszystkich przywoływaczy.

Zdajemy sobie sprawę, że pełna zmiana danego bohatera może nie spodobać się graczom, którzy kupili go wcześniej. Dlatego też zrealizowałam dla Ciebie ten jednorazowy zwrot skórki.

Zwrot punktów został zakończony i zostały one dodane do Twojego konta."

PS: Wielki plus dla cb lee sinor

Opublikowano

Fuck yeah ! Trafilem na panią supportu no i oddala 1350rp xD

"Witaj,

Ze względu na ciągle zmieniającą się naturę League of Legends, pracujemy nad utrzymaniem równowagi w grze po każdej nowej aktualizacji. Praca ta to ogromna część naszej misji zapewnienia jak najlepszych wrażeń z gry, oraz tego, by gra na Fields of Justice była jak najbardziej fair dla wszystkich przywoływaczy.

Zdajemy sobie sprawę, że pełna zmiana danego bohatera może nie spodobać się graczom, którzy kupili go wcześniej. Dlatego też zrealizowałam dla Ciebie ten jednorazowy zwrot skórki.

Zwrot punktów został zakończony i zostały one dodane do Twojego konta."

PS: Wielki plus dla cb lee sinor

Mówiłem, że zadziała :) Ja już zwróciłem Garena, Heimera, oraz Sivir i też pisali, że to jest "jednorazowy zwrot".. ;)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...