Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

JAlfa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do kanału:xxx

Witajcie ziomeczki prowadzę kanał na YouTube i jakoś widzowie powoli przybywają być może dlatefo że się staram jak najlepiej ale martwi mnie jedno a mianowicie wyświetlenia przy których mam 30 wyświetleń a 480 subskrybcji jeżeli ktoś jest chętny do oglądania moich materiałów takich jak:
xxx
Oraz wiele więcej

To zapraszam :-)
Link do kanału: xxx

Opublikowano

nikt już nie chce więcej minecrafta, bo się z niego let's playe przejadły, nagrywaj z mniej popularnych gier powinny ci wzrosnąć słupki oglądalności

Opublikowano

Wiem ale chcę pokazać Minecrafta z innej strony to czego jest najmniej nagrywane z minecraft

Sraram się i nie chcę tym od tak jeb*ąć

Opublikowano

Akurat cały polski "Jutub" jest zapełniony dziećmi, które uważają się za JJay'a i wciąż myślą że Minecraft będzie sposobem na wzrost liczby wyświetleń.

A jeżeli chcesz nagrywać MC, polecam robienie poradników,opisów modów takich,których nie ma na Youtubie ;)

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

Sraram ? :D

No rozumiem , minecraft i minecraft . Jeśli Minecraft będzie 1/10 twojego kanału to będę go oglądał :) Jeśli 9/10 nawet nie zajrze .

Sorry za te "sraram" jestem na tavlecie :-)

Będę powoli wprowadzał jakieś nowe gry więc jeżeli jesteś już chętny możesz się zapoznać z kanałem

Akurat cały polski "Jutub" jest zapełniony dziećmi, które uważają się za JJay'a i wciąż myślą że Minecraft będzie sposobem na wzrost liczby wyświetleń.

A jeżeli chcesz nagrywać MC, polecam robienie poradników,opisów modów takich,których nie ma na Youtubie ;)

Poradniki będę robił nie tylko związane z minecraft ale też inne np jakieś graficzne czy w nagrywaniu

Opublikowano

Wbiłem na ten kanał , głos masz całkiem znośny tylko ten majnkraft jak już mówiłem :D Coś mało komentarzy masz pod filmikami ? Nie nabijałeś czasem subów Enchanviews ?

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...