Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Słuchawki] Do 50 zł

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, możecie mi zaproponować jakieś fajne słuchawki do 50zł? Najlepiej jakby były w tesco/agd rtv/media markt itp. bo nie bardzo uśmiecha mi się zamiawiać je przez neta. Zależy mi na tym, żeby szło muzy posłuchac jakoś w miare fajnie. W strzelanki nie gram wiec nie potrzebne mi sa sluchawki za 5000zł xD chce tylko posłuchać muzy w dobrej jakości.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano
chce tylko posłuchać muzy w dobrej jakości.

Usłyszysz co najwyżej pierdy i wydasz 50zł w błoto. Takie minimum do muzyki to Sennheisery HD201.

Opublikowano

Dołóż trochę kasy do Maxell Retro DJ, jak dla mnie to nie ma lepszych słuchawek w tej cenie (wszystkie superluxy grają według mnie za jasno tak samo HD201, jak już to senki HD202 ale droższe dużo są)

Ewentualnie szukaj używanych K518 za ~100 zł

Opublikowano

Siemanko, możecie mi zaproponować jakieś fajne słuchawki do 50zł? Najlepiej jakby były w tesco/agd rtv/media markt itp. bo nie bardzo uśmiecha mi się zamiawiać je przez neta. Zależy mi na tym, żeby szło muzy posłuchac jakoś w miare fajnie. W strzelanki nie gram wiec nie potrzebne mi sa sluchawki za 5000zł xD chce tylko posłuchać muzy w dobrej jakości.

Właśnie do 'strzelanek' wystarczą za 5dych, a do muzyki to i nawet za te 5k (za jakość, wygodę się płaci)^^

za 7dych powinieneś znaleźć w sklepach hd201

Opublikowano

Dobra zwiększam budżet do ok. 100zł (święta idą więc wiecie, zaszaleje xD) patrzyłem na te hd201, nie wyglądają fajnie, ale nie o wygląd tutaj chodzi ;) możecie mi polecić jakieś z mikrofonem? jeśli nie ma jakiś dobrych słuchawek z mikrofonem to zdecyduje się na te hd201

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...