Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Weryfikacja Konta

DraX7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak jak wiecie weszło pseudo zabezpieczenie kont. Ja podczas zakładania konta bodajże 2008-2009 rok Wpisałem nie prawidłowe dane, i miałem dość sporą przerwę. Gdy chciałem sobie pograć właśnie natknełm się na tą śmieszną weryfikacje konta. Ponieważ nie pamiętam danych to Druga opcja odpada (Zweryfikuj swoje hasło za pomocą nowego e-maila czy coś takiego). Pamiętam Login|Hasło|E-mail. Skorzystałem z tej pierwszej opcji czyli wyślij na stary e-mail. Ale zapomniałem że mam akurat jak wysyłało tą weryfikację na to konto że mam bana na koncie e-mail. Ogólnie już mam odblokowane konto i chciałbym się dowiedzieć czy istnieje jakiś sposób aby wysłać tą (weryfikację) jeszcze raz na ten e-mail. Pisałem już do o2.pl i odpisali mi że nie pokażą mi tych wiadomości które mi w tym czasie przyszły (czy coś takiego) . Proszę o szybką poradę,odpowiedź.

Z góry dzięki +

Opublikowano

Pisałem już do nich wytłumaczyłem sytuację i przysyłają tylko te całe (Auto wiadomości) Podają mi moje tickety a pod nimi nie ma żadnych odpowiedzi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...