Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupic ? :D

Goooogle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym Sobie zrobić prezencik na święta, tak do 450zł (500max) nie wiem co kupić. I głupie pytanie co kupić ?!

Myślałem nad xboxem 360 warto kupic uzywanego do 450zł ? lub samsunga note 2 uzywke ? NO KUZWA NIE WIEM! DORADZCIE COŚ :D moga byc wasze pomysły. Daje lajjjki.

1373224020-U930945.png

Opublikowano

Polecam ci Xboxa 360 sam posiadam ale kupowałem nowy :D jak bedziesz mial jeszcze kasy to dokup kinecta + gry na niego swietna zabawa z cala rodzina kręgle,koszykowka,bieg przez płotki i wiele wiecej.. poprostu swietna zabawa i przy tym ruch.

Opublikowano

Ja tam kupiłbym sobie jakieś fajne buciki ^^

Ale wracając do tematu wolałbym Xboxa niż telefon. Tylko licz się z tym, że gry nie są tanie.

Edit: Oo jak widać to już wiesz ;p

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Głownie lubie gry. Mr4śny własnie też nad tym myslalem ale znów gry są drogie :/

No niestety, ale np moze dostaniesz jedna z tych gier na wigilie a w tej "jednej grze" jest bardzo duzo sportow i nie znudzi ci sie to szybko koszykowka,tenis,pinpong,bieg,koszykowka,siatka,kregle itp kinect-sports.jpg

Opublikowano

Witam, chciałbym Sobie zrobić prezencik na święta, tak do 450zł (500max) nie wiem co kupić. I głupie pytanie co kupić ?!

Myślałem nad xboxem 360 warto kupic uzywanego do 450zł ? lub samsunga note 2 uzywke ? NO KUZWA NIE WIEM! DORADZCIE COŚ :D moga byc wasze pomysły. Daje lajjjki.

Telefonu nie kupuj zbedna zabawka znudzi Ci się po 2 -3 miesiącach używania najlepszym rozwiązaniem jak dla mnie jest ulpeszenie komputera :D

aFMA3pg.png

Opublikowano

Jaki Xbox 360?

Kinect czy Pad ?

Tak na 1 raz.

No w zestawie powinieneś mieć już pada ;P osobiscie ci polecam z kinectem duzo ruchu, zabawa dla calej rodziny i wieksza radosc niz "pykanie padem" ale jak kto woli :P.

Opublikowano

No w zestawie powinieneś mieć już pada ;P osobiscie ci polecam z kinectem duzo ruchu, zabawa dla calej rodziny i wieksza radosc niz "pykanie padem" ale jak kto woli :P.

Tylko że nie kupi Xboxa360 z kinectem za 500zł ponieważ sam sensor kosztuje z 300 zł

Opublikowano

Tylko że nie kupi Xboxa360 z kinectem za 500zł ponieważ sam sensor kosztuje z 300 zł

Widzialem wyjątki ;p oczywiscie uzywki.

Opublikowano

teraz ps3 strasznie spadło, widziałam w tesco w Warszawie na górczewskiej (jak ktoś z warszawy to wie) za 650zł 12gb, 2 pady i jakaś gierka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...