Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy ostatnio?

SosPomidorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biltz to już dawno,pamiętam coś że pół roku chyba mu grabe znerfili,nie wiem kiedy to dokładnie było,ale raczej go nie będą nerfić.

Opublikowano

Biltz to już dawno,pamiętam coś że pół roku chyba mu grabe znerfili,nie wiem kiedy to dokładnie było,ale raczej go nie będą nerfić.

Aha posłuchaj coś napisze to jest z forum lola czyli moge napisać do nich i oni mi np nasusa zwróca sivir itp? Jeżeli bohater lub skórka otrzymała kompletną przeróbkę wyglądu i/lub zestawu umiejętności to wyślij nam zgłoszenie, a dokonamy dla Ciebie zwrotu bez zużycia żetonu, jeśli tego sobie życzysz.

Opublikowano

Aha posłuchaj coś napisze to jest z forum lola czyli moge napisać do nich i oni mi np nasusa zwróca sivir itp? Jeżeli bohater lub skórka otrzymała kompletną przeróbkę wyglądu i/lub zestawu umiejętności to wyślij nam zgłoszenie, a dokonamy dla Ciebie zwrotu bez zużycia żetonu, jeśli tego sobie życzysz.

Możesz spróbować,ale myślę że za zmieniony wygląd zwracają tylko skiny,sivir miała reworka więc raczej Ci ją zwrócą,nasusa też próbuj zwrócić-podaj im dobry argument.

Opublikowano

A argument na blitza jaki np?

Wątpię że Ci go zwrócą,nie był zreworkowany-nerfy i bufy się nie liczą,myślę że możesz napisać że Ci się nie podoba jego styl po zmianach patchowych(udogodnienia dla niektórych supportów).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...