Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mikrofon zadziała na komputerze?

Hades94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, zerwałem właśnie kabel w moich słuchawkach z mikrofonem -,- i mam do Was pytanie - a raczej proszę o pomysły :)

posiadam słuchawki Skullcandy Hesh Nba, tą nowszą wersję z mikrofonem w kablu...

wiem, że jest to mikrofon przystosowany głównie do iPoda.. ale czy nie macie przypadkiem pomysłu jak podpiąć słuchawki do kompa, jaką konfigurację, by choć na dziś mógłbym ich używać jako mikrofon ? :P dzięki za ew. pomysły

post-315080-0-22087100-1385669652.jpg

post-315080-0-05175100-1385669707.jpg

Opublikowano

Gdzie dokładniej jest zerwany? Niżej, czy wyżej? W sensie nad czy pod? Mikrofonem?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Gdzie dokładniej jest zerwany? Niżej, czy wyżej? W sensie nad czy pod? Mikrofonem?

może i faktycznie niewyraźnie napisałem, ale myślałem, że jedno wynika z drugiego

jedne słuchawki zepsułem, a te są drugie - i pytam o to czy macie pomysły podpięcia ich do kompa tak, żeby wbudowany w nich mikrofon działał, bo ogólnie jest on przystosowany do iPoda - w tel komórkowym nie działą

Opublikowano

Nie baw, sie w takie pierdoł poprostu kup jakies tanie sluchawki +mikro za 30/40 dychy moze nawet taniej i tyle..

Opublikowano

Nie będzie działać, nie bez kozery masz na karcie dźwiękowej wejście osobne na słuchawki i mikrofon. Dwa pierścienie na jacku nie będą działać na wejściu słuchawek.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...