Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dzial private..

quato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do wszystkich zainteresowanych dzialem privat. Ja was nie rozumiem. Jezeli jestescie zainteresowani takim dzialem to dlaczego nie zbierzecie sie i sami nie zalozycie forum na jakims darmowym serwie?Skoro ilosc osob ma byc ograniczona to zalozenie takiego forum i prowadzenie go nie powinno przysparzac problemow. Spokojnie moglaby to robic 1 max 2 osoby.I unikneli byscie komentarzy pana K w stylu:

Jestem przeciw i c**j

oraz zamykania tematow

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano
do wszystkich zainteresowanych dzialem privat. Ja was nie rozumiem. Jezeli jestescie zainteresowani takim dzialem to dlaczego nie zbierzecie sie i sami nie zalozycie forum na jakims darmowym serwie?Skoro ilosc osob ma byc ograniczona to zalozenie takiego forum i prowadzenie go nie powinno przysparzac problemow. Spokojnie moglaby to robic 1 max 2 osoby.I unikneli byscie komentarzy pana K w stylu:

oraz zamykania tematow

no chyba już ktoś ma założyć bądz już jest założone .Nie wiem dokładnie ale nie doczytałem bo nasza kochana administracja usunęła temat .Pewnie za prawdę zaraz bana dostane bo mam 100% ostrzeżeń .Nie wiem dlaczego admin nie chce działu private jego argumentacja była niewystarczająca a dokładniej śmieszna .Nie chcę to nie ale mógłby chociaż powiedzieć dlaczego a nie pozamykał tematy tylko

Opublikowano

Ponieważ forum by się podzieliło na osoby które mają CM'a, oraz które nie mają. Kolejną rzeczą by była lista osób które miałaby tam być. Nie ma żadnej listy z użytkownikami CM'a. Chyba że Lodi takową ma.

Forum ma służyć wymianie informacji, a nie chowaniu jej przed innymi.

Pozdrawiam

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Ponieważ forum by się podzieliło na osoby które mają CM'a, oraz które nie mają.

to zdanie jest bez sensu ;) bo i bez dzialu priv forum sie dzieli na tych ktorzy maja (posiadaja) CM'a oraz takich ktorzy go nie maja (nie posiadaja) :D wiec nie jest to zaden argument.

Kolejną rzeczą by była lista osób które miałaby tam być. Nie ma żadnej listy z użytkownikami CM'a. Chyba że Lodi takową ma.

to jest chyba jedyny konkretny argument ktory przemawia za nie zakladaniem takiego dzialu.

Forum ma służyć wymianie informacji, a nie chowaniu jej przed innymi.

do tej pory jedyna informacja jaka byla wymieniana (poza paroma ostatnimi przeciekami) bylo "wiem ale nie powiem" a dzial private pozwolil by wyeliminowac tego typu praktyki

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano
to zdanie jest bez sensu ;) bo i bez dzialu priv forum sie dzieli na tych ktorzy maja (posiadaja) CM'a oraz takich ktorzy go nie maja (nie posiadaja) :D wiec nie jest to zaden argument.

Jak to nie? Teraz przynajmniej jest podzielony na tych co mają CM'a i na tych którzy go nie mają, nic poza tym. A tak to forum które ma służyć wymianie informacji podzieli się na tych którzy mają CM'a i informacje i na tych którzy nie mają ani informacji ani CM'a. (A mają np. bypassa) Więc jest to bezsensu, bo dział by umarł.

do tej pory jedyna informacja jaka byla wymieniana (poza paroma ostatnimi przeciekami) bylo "wiem ale nie powiem" a dzial private pozwolil by wyeliminowac tego typu praktyki

Tu się nie zgodzę, bo gdyby nie ktoś z forum to wątpię żebyś miał bypassa. Są ludzie którzy chcą coś w zamian, ale są też Ci którzy dadzą coś wartościowego bez żadnych profitów z tego. W ogóle myślisz że jak powstanie dział to dostaniesz informacje jak dupować na globalu? Albo jak tworzyć itemy? Zastanów się... -_-

Przy powstaniu tego działu, dział ogólny by ZDECHŁ i ciężko go by było podnieść. A to nie jest cel tego forum.

Takie jest moje zdanie.

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
A tak to forum które ma służyć wymianie informacji podzieli się na tych którzy mają CM'a i informacje i na tych którzy nie mają ani informacji ani CM'a.

nie zgodze sie z tym bo jak napisasles w dalszej czesci odpowiedzi "są też Ci którzy dadzą coś wartościowego bez żadnych profitów z tego" wiec mysle ze niektore informacje z pewnoscia by wyciekly poza dzial

W ogóle myślisz że jak powstanie dział to dostaniesz informacje jak dupować na globalu?

nie mysle tak bo z MU juz skonczylem. Zagladam tu z sentymentu :) i zeby czasami wziac udzial w dyskusji hehe

Przy powstaniu tego działu, dział ogólny by ZDECHŁ i ciężko go by było podnieść. A to nie jest cel tego forum.

pozwole sobie nie zgodzic sie z toba bo jak juz napisalem wczesniej pewne informacje napewno by wyciekly.Tak sie dzieje zawsze. Pozatym jezeli ktos nie ma CM'a to i tak informacje na jego temat sa mu zbedne

ed.1 a dzialajac w ten sposob predzej doprowadzicie ze ten dzial "zdechnie" bo ludzie ktorym faktycznie na tym zalezy przeniosa sie gdzie indziej np. zakladajac wlasne prywatne forum a wtedy prawdopodobienstwo wycieku jest znacznie mniejsze

ed.2 to ze ktos nie ma CM'a wcale nie musialoby go od razu wykluczac z dzialu private jezeli np. udowodnilby ze faktycznie jest w stanie cos wniesc do tego dzialu

MPCFORUM <-> RULEZ

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

Widzicie... żeby powstał dział, najpierw musicie mieć odpowiednią wiedzę, żeby w nim publikować. A z tego co widzę, to nikt... podkreślam NIKT, z tutaj wnoszących w niebiosa okrzyki nie zna się na programowaniu. Liczycie na bypass? Kto niby miałby go napisać? Liczycie na metodę dupowania? Kto Wam to da? Wasze dyskusje tutaj dążą do nikąd, a wiedza merytoryczna jest żadna. Co do Waszego boga dejuxo, to parę miesięcy temu chwalił mi się na msnile jak to tysięcy blessów nie ukradł za pomocą keyloggerów. Nie wspomnę już o tym, że to oszust i kłamca... tak na prawdę nie ma pojęcia o programowaniu i dzieli się tylko wiedzą, którą wyżebra u innych.

Tworzenie shadow itemów w inventory, mimo że co poniektórym stwarza wrażenie mega h4x0rstwa, niczemu nie służy. Chcecie Tworzyć nowe forum? Nie ma sprawy, było już odłamów mpcforum.pl dziesiątki, efektem wszystkich był płacz i zgrzytanie zębów naiwnych userów.

mpcforum.pl istnieje tylko dlatego, że ludzie mają do nas zaufanie. Wiedzą, że admini starają się, aby software publikowany tutaj był czysty i w miarę wolnego czasu sprawdzany. Dexjuko lizał mi dupę o moda od miesięcy... nigdy go nie dostanie bo był w przeszłości pospolitym opierdalaczem kont, dlatego Tworzy nowe forum.

Prawda jest taka, że każdy kto mówi , że odejdzie z mpc , go nie współtworzył... dlatego wybaczcie, nie będziemy za Wami tęsknić.

Opublikowano
Widzicie... żeby powstał dział, najpierw musicie mieć odpowiednią wiedzę, żeby w nim publikować. A z tego co widzę, to nikt... podkreślam NIKT, z tutaj wnoszących w niebiosa okrzyki nie zna się na programowaniu. Liczycie na bypass? Kto niby miałby go napisać? Liczycie na metodę dupowania? Kto Wam to da? Wasze dyskusje tutaj dążą do nikąd, a wiedza merytoryczna jest żadna. Co do Waszego boga dejuxo, to parę miesięcy temu chwalił mi się na msnile jak to tysięcy blessów nie ukradł za pomocą keyloggerów. Nie wspomnę już o tym, że to oszust i kłamca... tak na prawdę nie ma pojęcia o programowaniu i dzieli się tylko wiedzą, którą wyżebra u innych.

Tworzenie shadow itemów w inventory, mimo że co poniektórym stwarza wrażenie mega h4x0rstwa, niczemu nie służy. Chcecie Tworzyć nowe forum? Nie ma sprawy, było już odłamów mpcforum.pl dziesiątki, efektem wszystkich był płacz i zgrzytanie zębów naiwnych userów.

mpcforum.pl istnieje tylko dlatego, że ludzie mają do nas zaufanie. Wiedzą, że admini starają się, aby software publikowany tutaj był czysty i w miarę wolnego czasu sprawdzany. Dexjuko lizał mi dupę o moda od miesięcy... nigdy go nie dostanie bo był w przeszłości pospolitym opierdalaczem kont, dlatego Tworzy nowe forum.

Prawda jest taka, że każdy kto mówi , że odejdzie z mpc , go nie współtworzył... dlatego wybaczcie, nie będziemy za Wami tęsknić.

Any proofs???

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967